Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Dănuț Gabriel Sandu, Faptele Bune la Vedere pentru comuna Voinești. Candidat independent pentru un nou mandat de primar

Autor:

Data: 2 septembrie 2020, 7:44

  •  
  •  
  •  

Comuna Voinești are nevoie de un gospodar, nu de politicieni si de promisiunile lor. Primarul comunei Voinești, Gabriel Dănuț Sandu  a intrat în cursa pentru un nou mandat de edil, însă din postura de INDEPENDENT.

Primarul Gabriel Dănuț Sandu este INDEPENDENT de politică, DEPENDENT de oameni. Anul 2008 a fost șansa lui  Gabriel Dănuț Sandu de a schimba comunitatea și de a-i face pe oameni fericiți. Și astăzi, Voinești a devenit comuna modernă , fiecare gospodărie având apă și canal la un preț foarte mic, gaze, asfalt, școli și grădinițe moderne. În plus, investitorii atrași în zonă, contribuie destul de consistent la bugetul local.

Administrația locală condusă de primarul Gabriel Dănuț Sandu se poate mândri cu cea mai mare absorbție de fonduri europene din județul Dâmbovița, după primăria municipiului Târgoviște, 10 milioane de euro.

“ Sunt un om simplu și vreau să rămân printre oamenii obișnuiți, în mijlocul cărora am trăit și m-am călit. Vreau să rămân același Gambă, primarul și prietenul dumneavoastră.
Independent de politică, dar întotdeauna dependent de voineșteni.”
a fost mesajul primarului Gabriel Dănuț Sandu.

Încă din 2000, a fost consilier local iar din 2008 și până astăzi, în cele trei mandate, Gabriel Dănuț Sandu a reușit să schimbe radical comuna Voinești. Să câștigi de trei ori alegerile cu un scor zdrobitor de peste 87%, să atragi  finanțări europene de 10 milioane de euro, să-ți respecți de fiecare dată promisiunile, să modernizezi infrastructura și să atragi investitori, nu-i puțin lucru.

Material realizat la comanda candidatului independent, Gabriel Dănuț Sandu,CMF:24200272

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.