Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

La Niculești s-a deschis Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor

Autor:

Data: 20 august 2020, 13:45

  •  
  •  
  •  

De astăzi, locuitorii comunei Niculești dar și cei din comunele vecine își vor putea rezolva toate problemele legate de cartea de identitate, mult mai simplu.

A fost inaugurare Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Niculești. Noul sediu funcționează la etajul 1 al primăriei acestei localități, iar investiția a fost realizată de autoritățile locale.

Prin înființarea acestei structuri, la nivel local, locuitorii comunei Niculești vor beneficia de servicii de eliberare a documentelor de identitate și stare civilă fără a mai fi nevoiți să se deplaseze la sediul Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor din localitatea Cornești.

În cadrul acestui departament, deschis publicului începând de astăzi, vor lucra 3 angajați (doi pentru servicii ce țin de evidența persoanei și unul pentru cele de stare civilă).La eveniment au mai participat: deputatul Claudia Gilia, Mihai Daniel-directorul Serviciului Județean de Evidență Informatizată a Persoanei, Dorinel Soare, primarul comunei Niculești, angajați din cadrul aparatului de specialitate al Primăriei Niculești și reprezentanții conducerii CJ Dâmbovița.

Cu acest prilej, președintele Alexandru Oprea a transmis: „Este un serviciu util locuitorilor comunei Niculești. Aceștia nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze dintr-o localitate în alta. Treptat, veți avea aici, la Niculești, tot ceea ce este nevoie pentru o administrație de nivel european. Vă felicit!”

Primarul comunei Niculești, Dorinel Soare: „Mă bucur că am reușit după mai mulți ani să dăm în folosință acest serviciu. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în realizarea lui, mulțumesc domnului președinte al consiliului județean pentru că ne-a sprijinit pentru înființarea acestuia și ne bazăm pe sprijinul domnului director Mihai Daniel. Va fi un mare ajutor pentru cetățenii noștri în ceea ce privește eliberarea cărților de identitate. Avem deja solicitări, iar de mâine suntem pregătiți să începem activitatea.”

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.