Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Apă gratis pentru pomicultorii din Voinești pentru a nu afecta furnizarea serviciului public de apă din comună

Autor:

Data: 18 august 2020, 19:41

  •  
  •  
  •  

Primarul Gabriel Dănuț Sandu a crezut și crede în normalitate. Atunci când îți pasă de oameni, orice este posibil!

DA, este foarte adevărat acest lucru, și primarul comunei Voinești, Gabriel Dănuț Sandu, a dat din nouă dovadă că îi pasă de oamenii din Voinești.  

 O mare problemă   cu care se confruntă pomicultorii  din Voinești, în această perioadă, este seceta.  Pomicultorii voineșteni sunt disperați că vor înregistra pierderi esențiale, ploi n-au fost de săptămâni bune în zonă astfel,  fructele încep să se vestejească, mai mult, trebuie să facă și stropirea pomilor și au  nevoie de foarte multă apă pentru irigare și stropiere. 

Primarul Gabriel Dănuț Sandu nu a stat pe gânduri  și a început să caute soluții pentru a veni în sprijinul pomicultorilor disperați.

În numai câteva zile, edilul Gabriel Dănuț Sandu a săpat un puț de mare adâncime, a montat o pompă electrică și  le-a pus la dispoziție gratuit  accesul la  apă, tuturor pomicultorilor voineșteni.

Ideea edilului Gabriel Dănuț Sandu a fost imediat susținută de oameni cu suflet mare.

Apă gratis pentru pomicultorii din Voinești pentru a nu afecta furnizarea serviciului public de apă din comună

Din puțul nou forat se pompează 1000 de litri de apă pe minut. Puțul  este amplasat  într-o zonă proprietate privată, dar proprietarul și-a arătat toată deschiderea de a ceda respectiva suprafață  pentru forarea puțului,  o idee extraordinară din partea edilului Gabriel  Dănuț Sandu de a veni în sprijinul pomicultorilor.

Mai mult, reprezentantul firmei care asigură serviciul de  furnizare a apei potabile și serviciul de canalizare la nivelul comunei Voinești, nu a stat nici el pe gânduri și s-a oferit să asigure conectarea  la rețeaua de energie electrică a pompei de  la nou puț, anunțând public că va suporta toată cheltuiala privind consumul de energie.

Acest prestator de servicii a venit cu largă deschidere față de edilul de la Voinești, pentru că  prin această ideea a primarului Dănuț Gabriel Sandu de a fora acest puț, oamenii din tot Voineștiul nu vor avea probleme cu serviciu de furnizare a apei pentru că cea de la rețera se va folosi doar la uzul din gospodărie. Pomicultorii folosesc gratis noul puț pentru livezile de pomi.

La Voinești, este normalitatea care ar trebui să existe în orice sat din România.  Un adevăr exemplu  de admnistrație, demn de urmat.

Primarul Gabriel Dănuț Sandu ne-a spus  că este important să fii fericit în ceea ce faci astfel încât să poți să faci la rândul tău fericiți și pe oamenii din comunitatea pentru care lucrezi. Într-adevăr,primarul Gabriel Dănuț Sandu a adus bucuria pe chipul pomicultorilor prin realizarea acestui puț.

Astfel cred că fiecare dintre noi ar trebui să vedem ce am întors comunității în care trăim, țării în care trăim, înainte de a ne întreba ce beneficii ni se oferă.

Ar trebui în fiecare zi să încercăm să facem lucrurile bine, să ne facem cu seriozitate datoria, mai mică sau mai mare, astfel încât prin contribuția noastră să schimbăm comunitățile în bine.Primarul Gabriel Dănuț Sandu,INDEPENDENT de politică, DEPENDENT de voineșteni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.