Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Deputatul Corneliu Ștefan, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean și-a prezentat cele 10 direcţii de dezvoltare pe care le va implementa

Autor:

Data: 17 august 2020, 21:11

  •  
  •  
  •  

În Sala Tronului de la Curtea Domnească din Târgoviște, deputatul  Corneliu Ștefan, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean, și-a prezentat proiectele sale pentru  mandatul de președinte al CJ Dâmbovița, un Master Plan de Dezvoltare a Județului.  

Am prezentat cele 10 direcţii de dezvoltare pe care, alături de echipa mea de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, le voi implementa pentru a fi mândri că trăim în acest judeţ plin de istorie!

Sunt 10  direcții de dezvoltare a județuluiDâmboviţa, de la educație, sănătate, cultură și turism până la investiții de infrastructură mare, atragerea de noi investitori, tehnologia informației și protejarea mediului:

NFRASTRUCTURĂ

SĂNĂTATE

ADMINISTRAȚIE

MEDIUL DE AFACERI

AGRICULTURĂ

ÎNVĂȚĂMÂNT

PROTECȚIA MEDIULUI

CULTURĂ

 TURISM

TINERET ȘI SPORT

Avem nevoie de școli și grădinițe moderne, trebuie să ridicăm mai multe dispensare medicale, iar investitorilor să le asigurăm drumuri bune și forță de muncă bine pregătită!

De asemenea, zona montană a Dâmboviței trebuie dezvoltată, iar parcurile industriale așteaptă să fie folosite!

Agricultorii și legumicultorii dâmbovițeni au nevoie de tot sprijinul Consiliului Judeţean, iar un mediu curat asigură un viitor sănătos copiilor noștri.

Au fost făcuţi paşi înainte, în ultimii 4 ani, iar eu mă voi asigura că vom păstra judeţul pe drumul cel bun, drumul unei dezvoltări sănătoase.a afirmat deputatul  Corneliu Ștefan, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.