Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Adrian Țuțuianu, candidatul PRO România la Consiliul Județean Dâmbovița, și-a depus candidatura

Autor:

Data: 17 august 2020, 10:24

  •  
  •  
  •  

Candidații PRO România Dâmbovița la Consiliul Județean Dâmbovița,  și-au depus candidaturile la Biroul Electoral Județean.

Atuurile lui Adrian Țuțuianu, candidatul PRO România la Consiliul Județean Dâmbovița , sunt experiența în ceea ce privește administrația județeană și echipa tânără, cu oameni noi pe care o are lângă el.

Adrian Țuțuianu, candidatul PRO România la Consiliul Județean Dâmbovița spune că sunt foarte multe de făcut  în  județul Dâmbovița: 

Candidez din nou pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Vă mai amintiți perioada 2012 – 2016? E cea mai onestă carte de vizită pe care o prezint oamenilor. Toate faptele bune din acei ani, munca enormă, ambiția de a aduce fonduri pentru fiecare comună din acest județ – toate reprezintă fapte concrete pe care nimeni nu le poate șterge. Și astăzi, dacă vedeți în comunități că se întâmplă investiții din diferite surse de finanțare, cele mai multe dintre ele au la bază efortul meu din perioada 2012 – 2018.

Sunt senator din decembrie 2016. Am fost Ministru al Apărării Naționale, de unde am plecat cu demnitate, pentru că am stat alături de oamenii corecți și nu m-am supus golăniilor pe care le voiau Dragnea și camarila lui. Am fost șeful Comisiei pentru controlul SRI, vicepreședinte și chestor al Senatului. Am zeci de inițiative legislative și luări de cuvânt. În fiecare săptămână, mergeam cu primarii din județ la ministere, agenții și companii naționale, după fonduri. Am reușit să aduc în Dâmbovița ambasadori de renume, oameni excepționali de cultură și investitori de calibru (mall-ul de la Târgoviște, societatea Arctic de la Ulmi).

Sunt de 20 de ani în serviciul public și am apărat întotdeauna, cu mult curaj, oamenii de rând. Pentru că oamenii de rând sunt cei care dau putere și autoritate politicienilor.

Perioada 2020 – 2024 va fi, probabil, cea mai dură din ultimii 30 de ani. Suntem la începutul unei crize economice care va lovi în România, în bugetul județului Dâmbovița și în bugetele localităților. Programele cu finanțare europeană de la Consiliul Județean sunt întârziate și în risc major de neimplementare. Nu există niciun proiect pregătit pentru exercițiul european viitor. Nu există niciun program pentru dezvoltarea socio-economică a județului pe următorii 10 ani. Dâmbovița nu-și poate permite experimente sau calificări la locul de muncă. E nevoie de un președinte care are experiență, viziune și curaj.

Iar votul uninominal vă permite să alegeți în primul rând OMUL.

Decizia vă aparține pe 27 septembrie. Între mine și ceilalți candidați există o diferență evidentă de cunoștințe în administrație, evidențiate prin fapte. Am dovedit că știu și că pot. Dintre toți candidații, eu am fost mereu în mijlocul dâmbovițenilor și n-am venit, cum fac alții, doar în campaniile electorale. Am călcat în fiecare localitate, în fiecare sat, pe fiecare uliță și am lăsat loc de „bună ziua!”. Repet, sunt același Adrian Țuțuianu, care a trecut pe la poarta dumneavoastră, cu care ați stat de vorbă și care a lăsat ceva în urma lui în fiecare comună sau oraș. Asta nu se va șterge niciodată.” acesta este mesajul lui Adrian Țuțuianu

Adrian Țuțuianu a  fost  președinte CJ Dâmbovița în perioada 2012- 2016, din postura de reprezentant al PSD.

În 2016, acesta a renunțat la mandatul de președinte al CJ Dâmbovița, dupa ce a fost ales senator în Parlamentul României, tot pe listele PSD. Ulterior, acesta a fost exclus din partid (noiembrie 2018) de Liviu Dragnea, după celebrul scandal al scrisorii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.