Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

PNL Dâmbovița: Încă un primar PSD care a intrat în cimitirul dinozaurilor roșii!

Autor:

Data: 14 august 2020, 17:30

  •  
  •  
  •  

PNL Dâmbovița ne informează printr-un comunicat de presă că Tribunalul Dâmbovița a respins prin decizie definitivă și irevocabilă, candidatura  primarului de la Ciocănești din partea PSD,  pentru un nou mandat de primar.

Candidatura primarului PSD, a fost contestată  de consilierul local și candidat PNL pentru funcția de primar în comuna Ciocănești, Ciprian Nilă. Motivul contestației a fost decizia ANI care a constatat starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese de natură administrativă, în cazul lui Marin Păun, primar al comunei Ciocănești, județul Dâmbovița. 

În perioada exercitării mandatului de primar a emis și semnat mai multe documente ce au stat la baza organizării concursului de promovare în grad profesional a fiicei sale.

Ulterior, prin dispozițiile semnate de Marin Păun, fiica acestuia a fost transferată începând cu data de 01 iulie 2013 de la Compartimentul de asistență socială și autoritate tutelară, la Biroul financiar-contabil din cadrul Primăriei comunei Ciocănești. Contestația a avut la bază și interdicția dată ANI, în cazul lui Marin Păun, primar al comunei Ciocănești, de a mai candida pentru următorii trei ani, de la data încetării de drept a mandatului de primar 2016-2020:

Mâna lungă a Justiției a făcut dreptate! Instanța  de judecată a respins IREVOCABIL propunerea de candidatură a PSD în localitatea Ciocănești! Candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei CIOCĂNEȘTI a învins, susținându-și cauza împotriva celor 4 avocați ai primarului în funcție. 

Cu această pagină se mai închide în cartea de istorie un capitol negru! 

Încă un primar PSD care a intrat în cimitirul dinozaurilor roșii! 

După  alegerile din 27.09.2020, mulți colegi de ai lui, i se vor alătura!!!

Este prima victorie a candidatului nostru, Nilă Ciprian, urmează cea de-a doua, din ziua alegerilor!se arată în comunicatul PNL Dâmbovița.

Candidatul PNL pentru funcția de primar în comuna Ciocănești, Ciprian Nilă, considerată că a obținut o victorie într-un meci tur-retur, desfășurat la Judecătoria Răcari și Tribunalul Dâmbovița, disputat între patru iluștri avocați ai primarului de la Ciocănești și el,un om simplu, din comuna Ciocănești.

Mai mult, liberalul Ciprian Nilă le-a transmis un mesaj de încurajare tuturor locuitorilor din Ciocănești: Împreună suntem mai PUTERNICI iar SCHIMBAREA o faci tu!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.