Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

LOVITURĂ DE GRAȚIE! Primarul de la Ciocănești, Marin Păun nu mai poate candida pentru funcția de primar

Autor:

Data: 14 august 2020, 13:58

  •  
  •  
  •  

Cu doar câteva zile până la încheierea perioadei de depunere a dosarelor de candidatură, PSD Dâmbovița pierde un alt primar. Primarul de la Ciocănești, Marin Păun nu mai poate candida pentru funcția de primar, fiind incompatibil .

Decizia definitivă a fost dată astăzi, de Tribunalul Dâmbovița după ce Nilă Ciprian, consilier local în Consiliul Local Ciocănești dar și candidat în cursa pentru funcția de primar din partea PNL, a contestat candidatura lui Marin Păun pentru un nou mandat de primar.

Motivul contestației a fost decizia ANI care a constatat starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese de natură administrativă, în cazul lui Marin Păun, primar al comunei Ciocănești, județul Dâmbovița.

În perioada exercitării mandatului de primar a emis și semnat mai multe documente ce au stat la baza organizării concursului de promovare în grad profesional a fiicei sale. Ulterior, prin dispozițiile semnate de Marin Păun, fiica acestuia a fost transferată începând cu data de 01 iulie 2013 de la Compartimentul de asistență socială și autoritate tutelară, la Biroul financiar-contabil din cadrul Primăriei comunei Ciocănești.

Mai mult, contestația a avut la bază și interdicția dată ANI, în cazul lui Marin Păun, primar al comunei Ciocănești, de a mai candida pentru următorii trei ani, de la data încetării de drept a mandatului de primar 2016-2020.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.