Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Astăzi, 14 august 2020, licitația pentru proiectare și execuție Lărgire la 4 benzi a DN 7 Bâldana-Titu km 30+950 – 52+350

Autor:

Data: 14 august 2020, 8:42

  •  
  •  
  •  

În cadrul unei conferințe de presă susținută de PNL Dâmbovița, președintele Virgil Guran  a anunțat  care este situația proiectelor ce vizează drumurile naționale ce tranzitează județul Dâmbovița.

Liderul liberalilor dâmbovițeni, Virgil Guran  nu a ezitat să spună cu subiect și predicat că  toate proiectele legate de drumurile naționale din Dâmbovița erau blocate. A făcut tot ce i-a  stat în putere ca să deblocheze  proiectele și lucrurile să meargă în direcția normală.

Rezultatele  Guvernării PSD în Dâmbovița, sunt de doi lei !Când avem venit, proiectele vizând  drumurile naționale ce tranzitează județul Dâmbovița, proiecte de  vreo 12 ani, erau la pământ. Adică, cu alte cuvinte, nu se făcea nimic, se bătea pasul pe loc de câțiva ani.

Cu greu am deblocat lucrurile. Am atras atenția celor  de la CNAIR, că o să le cer și  demisia dacă nu se țin de cuvânt, în calitatea oficială pe care o dețin, împuternicit de primul ministru, pot oricând să merg la orice entitate care ține de Guvern, să văd ce se întâmplă cu proiectele.

În momentul de față pentru proiectul  ce vizează – Lărgirea la 4 benzi a DN 7 Baldana-Titu km 30+950 – 52+350, s-a amânat licitația  pentru data de 14 august 2020,  este vorba despre licitația de proiectare și execuție. Sper să fie în regulă și să se țină.

 Nu o să-i slăbesc până nu se rezolvă. O să pornim aceste lucrări .

 În ceea ce privește proiectul “Modernizare DN71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia, km. 0+000 – km. 44+130 lărgire la 4 benzi de circulație și km. 51+041 – km. 109+905 drum la 2 benzi , sper  să se adjudece proiectarea și execuția, cel târziu până în luna noiembrie a acestui an.

Referitor la Proiectul pentru Drum Expres DN 72 Găești-Ploiești, inclusiv  Centura Găeștiului, deja a fost licitația, au rămas două firme și s-a adjudecat. Au la dispoziție doar 12 zile să mai facă contestații.

Dacă nu sunt contestații, pe 25 august 2020, se va semna contractul  pentru studiu de fezabilitate și proiectare.” a declarat Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.