Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat: La Voinești, Gabriel Dănuț Sandu, un model de primar, demn de urmat

Autor:

Data: 9 august 2020, 0:31

  •  
  •  
  •  

Se tot vorbește despre viitorul satului românesc, însă  puține sunt exmplele de admnistrații locale  care au reușit  să atragă fonduri europene și să dezvolte  satul românesc.

Un exemplu  în județul Dâmbovița, a fost dat de către  Liviu Mușat, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia. Este vorba despre nimeni altul decât, primarul comunei Voinești, Gabriel Dănuț Sandu, um primar INDEPENDENT de politică, DEPENDENT de oameni.

Se tot vorbește despre viitorul satului românesc, însă  puține sunt exmplele de admnistrații locale  care au reușit  să atragă fonduri europene și să dezvolte  satul românesc.

Liviu Mușat, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a spus foarte clar că  primarul comunei Voinești, Gabriel Dănuț Sandu  este  un exemplu demn de urmat în județul Dâmbovița dar și în țară:

Dacă vreodată îmi va trece prin cap să candidez pentru vreo funcție din administrația locală, fără îndoială că în prealabil mi-aș petrece mult timp luând meditații de la cei mai buni din acest domeniu!

Și da, Gabriel Dănut Sandu, primarul comunei dâmbovițene Voinești, este cu siguranță unul dintre aceștia!”, a fost mesajul postat de Liviu Mușat, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, pe pagina sa de socializare.

 La Voinești, primarul Gabriel Dănuț Sandu s-a încăpățânat să creadă  în oamenii de la sat și, cu ajutorul fondurilor europene, a reușit să schimbe radical imaginea  comunei.

Primarul Gabriel Dănuț Sandu şi-a dat seama că banii europeni nu-s utopie. Că nu depind de Putere şi nici de Opoziţie. A prins curaj alături de echipa  performantă pe care a format-o în cadrul primăriei,  şi-a început să atragă banii europeni  prin proiecte diverse, imperios necesare pentru comunitate. Povestea s-a scris de la un an la altul şi merge mai departe. În spatele tuturor  acestor realizări din comuna Voinești, stau oamenii,  o resursă umană capabilă să deruleze proiecte care devin normalitate a satului românesc, Voinești.

Drumuri asfaltate, apă și canalizarea la un preț  foarte mic,școli și grădinițe moderne, biserică monument istoric reabilitată, Centru de zi pentru copii, Centru de recreere pentru persoane vârstnice și multe alte investiții.

La Voinești, un om al satului românesc face politica faptelor bune, primarul Gabriel Dănuț Sandu

Primarul Gabriel Dănuț Sandu și viceprimarul Constantin Popa au înțeles un lucru foarte, foarte important: fondurile europene nu au culoare politică! Cu proiecte și viziune, poți transforma un loc uitat de lume într-unul unde se poate trăi normal, frumos și european.

Administrația locală condusă de primarul Gabriel Dănuț Sandu se poate mândri cu cea mai mare absorbție de fonduri europene din județul Dâmbovița, după primăria municipiului Târgoviște, 10 milioane de euro.

Primarul Gabriel Dănuț Sandu, va continua dezvoltarea comunei Voinești, candidând pentru un nou mandat, însă de această dată INDEPENDENT de politică dar DEPENDENT de oameni, de voineșteni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.