Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Piața Tricolorului din Târgoviște, oferă un adevărat spectacolul de lumini la fântânile arteziene

Autor:

Data: 8 august 2020, 23:24

  •  
  •  
  •  

Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște a fost sâmbătă seară, punctul maxim al atracției pentru târgoviștenii care se aflau în plimbarea de seară.  

Și asta pentru că zona a fost redeschisă după un amplu proces de reabilitare și modernizare.

 Un adevărat spectacol de lumini la fântânile din  Piața Tricolorului, motivul fiind că a fost foarte bine primit de publicul prezent în zonă.

De această atmosferă se pot bucura târgoviștenii, și nu numai, în fiecare seară.

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a fost  prezent la momentul recepției acestei investiții, o zonă de recreere unde apa și luminile fântânilor se mișcă pe acorduri muzicale, iar sincronizarea este perfectă.

Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște a fost sâmbătă seară, punctul maxim al atracției pentru târgoviștenii care se aflau în plimbarea de seară.

Piața Tricolorului a fost reabilitată integral, în cadrul unei investiții care presupune, în linii mari, realizarea unui paviment din granit, durabil, ușor de întreținut, amplasarea de mobilier urban nou, inclusiv a mai multor fântâni arteziene, realizarea unui iluminat general și ornamental cu elemente moderne și economice, refacerea traseelor instalațiilor edilitare electrice, a celor de apă și canalizare, realizarea unor spații verzi generoase care să îmbunătățească calitatea spațiului civic.

Suprafaţa totală reabilitată și modernizată este de peste 9.000 de metri pătraţi.Valoarea investiției se ridică la suma de 9 milioane lei, bani din bugetul local.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.