Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

PSD Aninoasa se folosește de COVID-19 pentru a lansa atacuri la persoană

Autor:

Data: 5 august 2020, 11:21

  •  
  •  
  •  

Probabil unii tineri politicieni au citit prea multe basme, dar nu au înțeles ce trebuia din ele. Basmul politicii dâmbovițene în goana după capital electoral după “Mincinosul” scris de Lev Tolstoi.

“Un flăcăiaș păștea oile și prinse a striga, chipurile, că văzuse un lup:
– Ajutor, lupul! lupul!
Țăranii veniră în fugă, dar se dumiriră că fuseseră păcăliți. Flăcăiașul ma făcu de două sau de trei ori isprava asta, dar o dată se întâmplă ca lupul să dea cu adevărat iama în oi.
Flăcăiașul strigă iar:
Săriți, săriți că a dat lupul!
Țăranii se gândiră că iar vrea să-i păcălească și nu mai veniră la chemarea lui. Cât despre lup, văzând că nu are de cine să se teamă, sfâșie toată turma, după plac.”

Organizația PSD Aninoasa, condusă de tânărul Vlăduț Niculae care este și candidat la funcția de primar, postează mesaje denigratoare la adresa contracandidaților, mesaje pe care ulterior nu și le mai asumă și le șterge.

În democraţiile tinere, păruiala este mai intensă, minciuna mai prost camuflată, iar tinerii pretendenţi la funcţiile publice fac tot ce este posibil, dacă se impune, calcă și pe cadavre umane să-şi facă loc cu disperată nesimţire spre graţiile electoratului.

Nu trebuie să ne uităm mai departe  de comuna dâmbovițeană Aninoasa. Ce vedem?

Organizația PSD Aninoasa, condusă de tânărul Vlăduț Niculae care este și candidat la funcția de primar, postează mesaje denigratoare la adresa contracandidaților, mesaje pe care ulterior nu și le mai asumă și le șterge.

Textul transmitea electoratului din Aninoasa că este supus unui ATENTAT privind sănătatea. Organizația PSD Aninoasa a lansat zvonul că un contracandidat este un real pericol pentru toți locuitorii comunei Aninoasa, cum că acesta ar fi contactul unei persoane infectate cu COVID-19.

COVID-19 folosit pentru denigrarea contracandidaților.

Nu credeam că o să ajungem să fim martorii unei situații de-a dreptul șocante pusă în scenă de un tânăr candidat care pretinde că vrea să fie primar de comună. Despre cine este vorba? Despre nimeni altul, Vlăduț Niculae de la Aninoasa, candidatul PSD. Acest tânăr, lipsit de orice scrupulă se folosește de COVID-19 și atacă  pe acestă temă contracandidații, pentru  a câștiga teren în lupta electorală . 

Prin acest mesaj denigrator, Organizația PSD Aninoasa, condusă de  tânărul Vlăduț Niculae, nu face altceva decât să creeze panică în comunitate,  transmițându-le locuitorilor că sunt în pericol de a fi infectați.

Dacă, tânărul Vlăduț Niculae vrea să se folosească de COVID-19 în campanie, corect ar fi să iasă public în fața concetățenilor și să le spună câte cazuri de COVID-19 sunt în comuna Aninoasa și dacă a exista vreun caz confirmat în Primăria Aninoasa, unde tânărul vlăstar face și desface toate treburile.

Organizația PSD Aninoasa și Vlăduț Niculae, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Aninoasa, în lipsă de idei și proiecte concrete, au coborât nivelul campaniei mult prea jos folosindu-se de o boală parșivă, cu foarte multe forme, caracterizată așa, chiar și de medicii deveniți pacienți, victime și ei ale perfidului coronavirus SARS-CoV-2.

Toate aceste atacuri josnice ale Organizației PSD Aninoasa, nu au decât o singură explicație pe care noi am găsit-o: Cel mai probail, Vlăduț Niculae are un contracandidat foarte puternic de care se teme în lupta pentru câștigarea Primăriei Aninoasa.

Asta se întâmplă însă acolo unde nu există “cultură politică” și ești ghidat de un om care a ieșit pe ușa din dos a admnistrației locale.

Sigur că suntem într-o perioadă de competiție politică, sigur că fiecare își atacă adversarul, speculează greșelile, dar ceea ce a făcut Organizația PSD Aninoasa și Vlăduț Niculae, este ieșit din orice normalitate.

Acestea sunt niște bumeranguri pe care acești domni le aruncă și care li se vor întoarce exact în cap. Nu poți conduce Aninoasa, alimentând  panica și ura !

Organizația PSD Aninoasa, condusă de tânărul Vlăduț Niculae care este și candidat la funcția de primar, postează mesaje denigratoare la adresa contracandidaților, mesaje pe care ulterior nu și le mai asumă și le șterge.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.