Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

PNL Dâmbovița: Din capitolul P.S.D, mereu surprinzător!

Autor:

Data: 28 iulie 2020, 19:23

  •  
  •  
  •  

Comunicat de presă

Din capitolul P.S.D, mereu surprinzător!

Derapajul poziției publice a senatorului Titus Corlatean, într-o conferință de presă susținută la Găești, a atins o încărcătură a neadevărurilor greu de egalat!   

Derapajul poziției publice a senatorului Titus Corlatean, într-o conferință de presă susținută la Găești, a atins o încărcătură a neadevărurilor greu de egalat!

Catalogat ca unul dintre membrii PSD cu un discurs echilibrat și moderat, ieșirea publică a senatorului a surprins prin lipsa argumentelor logice și proliferarea în spațiul public a unor minciuni sfruntate! 

PNL, prefectul și oculta  mondială au hotărât să răpească Spitalul din Găești oamenilor și să interneze acolo extratereștrii!!! 

Cunoscându-l ca un cetățean evlavios, îi transmitem distinsului senator ca TOȚI suntem chipul și asemănarea Domnului, nu doar cei care nu s-au infectat cu noul coronavirus! 

Spitalul Găești a devenit spital suport Covid pentru OAMENI, pentru cei care nu au nicio vina că s-au infectat și care trebuie să fie și ei tratați într-un spital separat de ceilalți tocmai pentru a proteja întreaga populației! Cei care sunt infectați cu SARS-CoV-2,  sunt tot OAMENI, domnule senator! 

Celor care suferă da alte afecțiuni nu le-a fost refuzat dreptul la sănătate!      Pentru ei Spitalul de Urgență  Târgoviște,  unitate modernă, cu toate specializările, este DESCHIS! 

Singurul adevăr pe care l-ați rostit în discursul public a fost acela că ,,sănătatea românilor nu trebuie negociată!” Așa este, domnule senator!

 Sănătatea românilor,  A TUTUROR ROMÂNILOR,  nu trebuie negociată! Când  vorbiți de sănătatea românilor, nu-i mai împărțiți în cei cărora fariseic vă adresați și cei care nu vă ascultă! 

În final, nu vă putem spune decât un singur lucru: ,,Vă rătăciți, neștiind Scripturile, domnule senator!”

Biroul de presă al PNL Dâmbovița

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.