Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

COVID-19. NU SE ÎNCHID piețele, târgurile sau oboare din Dâmbovița. Se instituie PURTAREA OBLIGATORIE a MAȘTII DE PROTECȚIE în aceste spații

Autor:

Data: 28 iulie 2020, 15:04

  •  
  •  
  •  

Județul Dâmbovița se numără printre primele județele din țară, cu un risc epidemiologic ridicat privind infectările cu noul coronavirus, și asta, potrivit specialiștilor care monitorizează evoluția COVID-19, pentru că NU SUNT RESPECTATE măsurilor legale în vigoare privind stoparea răspândirii COVID-19.

Drept umare, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, condus de prefectul județului, Aurelian Popa, va adopta  o HOTĂRÂRE potrivit  căreia începând cu data de 30.07.2020, ora 06.00, se extinde PURTAREA OBLIGATORIE a măștii de protecție și în spațiile publice deschise în care sunt organizate piețe, târguri sau oboare.

De asemenea, HOTĂRÂREA mai prevede un lucru foarte important, comercianții care își desfășoară activitatea în aceste locații vor purta ca mijloace de protecție atât MASCA, cât și MĂNUȘILE.

Și Autoritățile locale pe raza cărora funcționează piețe, târguri sau oboare în spații deschise vor dispune toate măsurile pentru a nu permite accesul în zonele dedicate acestor activități a persoanelor fără a purta mijloace de protecție specifice.

Autoritățile locale, cu sprijinul forțelor de ordine publică – Poliție, Jandarmerie, Poliție Locală, după caz – vor aduce la îndeplinire prezenta hotărâre.

După adoptarea acestei HOTĂRÂRI, institiția Prefectului va informa toate primăriile pe raza cărora se organizează piețe, târguri sau oboare în spații deschise, pentru a se dispune măsuri în cadrul Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

One Response to COVID-19. NU SE ÎNCHID piețele, târgurile sau oboare din Dâmbovița. Se instituie PURTAREA OBLIGATORIE a MAȘTII DE PROTECȚIE în aceste spații

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.