Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

COVID-19. 36 de angajați de la Centrul de Asistenţă Medico-Socială Bucşani,confirmați pozitiv

Autor:

Data: 27 iulie 2020, 13:40

  •  
  •  
  •  

În ultimele 24 de ore, în județul Dâmbovița au fost confirmate 131 de noi cazuri COVID-19. Situația COVID-19 este alarmată în tot județul. Din cele 131 de cazuri, doar 36 sunt într-un Centrul de Asistenţă Medico-Socială, restul 95 de cazuri au fost confirmate la simplii cetățeni din 45 de localități dâmbovițene.

Se complică situația privind Focarul de COVID-19 de la Centrul de Asistenţă Medico-Socială Bucşani. Astăzi, 36 de angajați de la Centrul de Asistenţă Medico-Socială Bucşani, au fost confirmați pozitiv.

În urmă cu două săptămâni, au fost confirmate pozitiv, trei asistente de la Centrul de Asistenţă Medico-Socială Bucşani. Săptămâna trecută  14 beneficiari au avut testul COVID-19 pozitiv , ieri alți 36 de beneficiari ai Centrului de Asistenţă Medico-Socială Bucşani, au fost confirmați cu COVID-19 și astăzi, alți 36 de angajați.

Autoritățile județene au impus o serie de măsuri stricte ce trebuie respectate la Centrul de Asistenţă Medico-Socială Bucşani.

La ora transmiterii acestei știri, la Centrul de Asistenţă Medico-Socială Bucşani vorbim despre 39 de angajați și 51 de beneficiari, confirmați cu COVID-19.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.