Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Cosmin Bozieru intră în lupta pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, din partea PRO România

Autor:

Data: 26 iulie 2020, 17:23

  •  
  •  
  •  

A fost anunțat public candidatul PRO România pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, în persoana tânărului Cosmin Bozieru.

Cosmin Bozieru are atât experiență politică, cât și experiență în administrația locală, fiind consilier municipal și viceprimar al municipiului Târgoviște dar și consilier la Cabinetul primarului municipiului Târgoviște. Cosmin Bozieru este determinat să facă tot posibilul ca împreună cu echipa sa de consilieri locali, să câștigăm alegerile din septembrie.

Înainte de toate, aș vrea să vă spun că sunt onorat și determinat să fac tot posibilul ca împreună cu echipa mea să câștigăm alegerile din septembrie. Am lângă mine oameni determinați, majoritatea dintre ei nu au mai făcut politică și mă bucur că au ales să se implice alături de mine, în încercarea de a dezvolta orașul în următorii zece ani. Pentru că  despre asta este vorba la PRO România Târgoviște, despre o viziune de dezvoltare economică, socială și culturală a municipiului Târgoviște. Le vom vorbi târgoviștenilor în următoarele zile despre proiecte majore pe care vrem să le implementăm în municipiul  Târgoviște”, a declarat Cosmin Bozieru, candidatul PRO România pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște

A fost anunțat public candidatul PRO România pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, în persoana tânărului Cosmin Bozieru.

Echipa Pro România pentru Primăria și Consiliul Local Târgoviște

Candidatul PRO România pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște: Cosmin BOZIERU

Candidații Pro România pentru funcția de consilier local în Consiliul Local al municipal Târgoviște: Adrian Dorin Popescu, Oana Silvia Vlăducă, Silvia Mareș, Cosmin Tătulescu, Florin Eusebiu Șontea, Camelia Roxana Lepădat, Alin Marina, Adriana Vlad, Marius Drăgănoaia, Daniel Adrian Piperea, Gabriel Lucian Tănase, Claudiu Dumitru Stan, Raluca Nițu, Tiberiu Stanciu, Jean Rădulescu, Marius George Dumitru, Mihaela Stan.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.