Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Prefectul județului Dâmbovița solicită stabilirea cu maximă celeritate a unei modalități de lucru între toți medicii din Dâmbovița și DSP

Autor:

Data: 23 iulie 2020, 14:26

  •  
  •  
  •  

Comunicat de presă

Având în vedere dispozițiile art. 7 alin (2) și art.(8) alin (3)-(7) din Legea nr. 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Prefectul județului Dâmbovița a solicitat conducerii Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița, a Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmbovița, precum și a instituțiilor spitalicești din județ ( Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, Spitalul Municipal Moreni, Spitalul Orășenesc Găești și  Spitalul Orășenesc Pucioasa), stabilirea cu maximă celeritate a unei modalități de lucru împreună cu Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița, cu privire la obligațiile ce le revin tuturor medicilor( medici spitale, medici de familie, medici ai CMI, medici competenți în medicina de întreprindere etc).

Având în vedere dispozițiile art. 7 alin (2) și art.(8) alin (3)-(7) din Legea nr. 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Prefectul județului Dâmbovița a solicitat conducerii Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița, a Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmbovița, precum și a instituțiilor spitalicești din județ ( Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, Spitalul Municipal Moreni, Spitalul Orășenesc Găești și  Spitalul Orășenesc Pucioasa), stabilirea cu maximă celeritate a unei modalități de lucru împreună cu Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița, cu privire la obligațiile ce le revin tuturor medicilor( medici spitale, medici de familie, medici ai CMI, medici competenți în medicina de întreprindere etc).

De asemenea, a fost înștiințată Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița cu privire la aspectele solicitate, urmând a ne informa asupra măsurilor dispuse în acest sens.

           Solicităm pe această cale tuturor dâmbovițenilor și întregului corp medical înțelegere și sprijin, întrucât numai acționând în mod unitar vom depăși această situație.   

                                                                                                       Biroul de presă

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.