Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

„Altarul Culorilor”, tabără de pictură la Târgoviște

Autor:

Data: 23 iulie 2020, 23:12

  •  
  •  
  •  

Timp de o săptămână, Târgoviştea a fost loc de întâlnire şi de creaţie pentru nouă artişti din țară și din străinătate în cadrul Taberei de Pictură  „Altarul Culorilor”, ajunsă  la a IV-a ediție.

Pe parcursul celor șapte zile, aceștia au avut ocazia să descopere frumusețile locale, Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, unde au găsit surse de inspirație pentru arta lor.

Timp de o săptămână, Târgoviştea a fost loc de întâlnire şi de creaţie pentru nouă artişti din țară și din străinătate în cadrul Taberei de Pictură  „Altarul Culorilor”, ajunsă  la a IV-a ediție.

Lucrările realizate în cadrul taberei vor rămâne în patrimoniul Centrului Judeţean de Cultură. Vernisajul expoziţiei se va desfăşura sâmbătă, 25 iulie 2020, începând cu ora 18:00, la sediul CJCD. După vernisaj, publicul se va bucura de o întâlnire cu un alt gen de artă, muzica, în cadrul unui concert de tangouri celebre, susținut de artiști ai Orchestrei Simfonice „Muntenia”, intitulat „Magia muzicii”.

Prezent la deschiderea evenimentului, artistul Mihai Șerbănescu,a avut un mesaj emoționat „Artiștii de cele mai multe ori știu să dăruiască, iar dumneavoastră asta faceți pentru că amprenta dumneavoastră poate să vorbească generațiilor viitoare. Semnătura dumneavoastră poate rămâne sute de ani. Să nu uităm că primele semne ale omului sunt cele plastice. Nu a rămas muzică, nu a rămas literatură. Semnele plastice ale omului sunt primele și singurele care au rămas. Aveți acest dar de a transmite mai departe starea pe care o aveți chiar la Târgoviște.”

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.