Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

COVID-19. Bucătăreasa și o îngrijitoare de la Căminul pentru persoane vârstnice-Catedrala Eroilor Târgoviște, confirmate pozitiv

Autor:

Data: 22 iulie 2020, 20:09

  •  
  •  
  •  

Situația COVID-19 de la nivelul județului Dâmbovița, se complică de la o oră la alta. Zeci de noi cazuri sunt confirmate în fiecare zi în județul Dâmbovița.

Situația COVID-19 de la nivelul județului Dâmbovița, se complică de la o oră la alta. Zeci de noi cazuri sunt confirmate în fiecare zi în județul Dâmbovița.

Numai astăzi, la nivelul județului au fost confirmate 36 de noi cazuri. Virusul nu ocolește pe nimeni. Și Căminul pentru persoane vârstnice-Catedrala Eroilor Târgoviște a fost lovit de COVID-19.

Citește și: Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad, a fost confirmat cu COVID-19

În acest cămin au fost confirmate două cazuri. Este vorba despre bucătăreasa din cadrul căminului și o infirmieră. Persoanele confirmate deja se află la spital unde sunt evaluate de către medicii de specialitate și urmează să primească și tratamentul necesar.

Este în desfășurare ancheta epidemiologică.

Evoluția cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 a luat o amploare deosebită.

Oameni buni, este momentul să dăm dovadă de responsabilitate și maturitate, pentru a se limita răspândirea COVID-19. Protejându-ne pe noi, contribuim la protecția tuturor.

Citește și: Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, a fost confirmat cu COVID-19

Vă rugăm să conștientizați necesitatea și importanța de a purta mască în spații închise, de a evita aglomerațiile, de a ne spăla mâinile cât mai des, de a păstra distanțarea fizică și de a da dovadă de respect unii față de alții, respectând recomandărilor medicilor specialiști.

Măsura izolări la domiciliu, atunci când ea se impune, trebuie respectată cu strictețe.

Totodată, este necesar să respectăm cu strictețe măsura de izolare la domiciliu, atunci când se impune acest lucru în urma anchetei epidemiologice. Pentru a valoriza eforturile și munca depusă până acum de întregul corp medical, DSP Dâmbovița si de către autoritățile implicate in gestionarea pandemiei, este necesar să luăm atitudine, să tratăm cu seriozitate situația actuală și să fim exemple pentru cei din jurul nostru, respectând regulile. Eludând măsurile de prevenție impuse de situația epidemiologică actuală, impactul va fi nefavorabil, inclusiv pe plan internațional, cetățenilor români fiindu-le impuse noi restricții de călătorie.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.