Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Cazuri de COVID-19 la Căminul pentru persoane vârstnice ,,Sfânta Elena” din Târgovişte

Autor:

Data: 22 iulie 2020, 20:32

  •  
  •  
  •  

Virusul este prezent, nu își alege victimele și este de datoria noastră a tuturor să dovedim că am înțeles că trebuie să ne protejăm pe noi și pe toți semenii noștri, prin respectarea măsurilor ce ne pot salva viața.

Virusul este prezent, nu își alege victimele și este de datoria noastră a tuturor să dovedim că am înțeles că trebuie să ne protejăm pe noi și pe toți semenii noștri, prin respectarea măsurilor ce ne pot salva viața.

Veste tristă,și Căminul pentru persoane vârstnice ,,Sfânta Elena” din Târgovişte intră în rândul centrelor de asistență socială unde COVID-19  face victime . Două persoane, beneficiari ai Căminului pentru persoane vârstnice ,,Sfânta Elena” din Târgovişte, au confirmate cu COVID-19.

Citește și: COVID-19. Bucătăreasa și o îngrijitoare de la Căminul pentru persoane vârstnice-Catedrala Eroilor Târgoviște, confirmate pozitiv

Imediat s-au luat toate măsurile care se impun. Se află în plină desfășurare și ancheta epidemiologică pentru a stabili contacții direcți.

Cadrele medicale fac un apel la populație să conștientizeze pericolul reprezentat de virusul ucigaș.

În același timp, sperăm ca sacrificiile personalului medical să nu fie zadarnice și lumea să înțeleagă că traversăm cu toții o perioadă dificilă, în care pericolul reprezentat de COVID-19 nu a trecut.

Citește și: Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad, a fost confirmat cu COVID-19

Este de datoria noastră a tuturor să dovedim că am înțeles că trebuie să ne protejăm pe noi și pe toți semenii noștri, prin respectarea măsurilor ce ne pot salva viața.

Citește și: Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, a fost confirmat cu COVID-19

Protejați-vă, evitați contactul direct!

● Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu mai multe persoane,cozi, zone de trafic intens, zone de recreere.
▪ Feriți copiii de acele locuri de joacă care presupun atingerea unor suprafețe/obiecte comune de către un număr mare copii.

● Limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane, prin gesturi cum ar fi: strângerea mâinilor, îmbrățișările, sărutul obrajilor sau al mâinilor, atingerea fețelor cu mâinile.
▪ Se recomandă, inclusiv în privința persoanelor împreună cu care locuiți, să NU intrați în contact direct decât după igienizarea mâinilor atunci când reveniți la domiciliu.

● Evitați atingerea suprafețelor care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, butoane de lift sau de acces.
▪ În cazul în care sunteți totuși nevoiți să atingeți aceste suprafețe, protejați-vă folosind șervețele de unică folosință.

● Păstrați o distanță semnificativă, de 1,5 metri, față de celelalte persoane pe care le întâlniți. În cazul în care vă aflați în transportul în comun încercați să NU stați față în față cu alte persoane.
▪ Asigurați-vă, după folosirea transportului în comun, că v-ați igienizat mâinile înainte de a vă atinge fața, nasul sau gura.

● Folosiți, pe cât posibil, rute sau modalități alternative de transport pentru a evita zonele aglomerate de trafic de persoane. În cazul în care programul vă permite, folosiți intervalele orare cu nivel scăzut de trafic de persoane.
▪ În zonele urbane, pentru distanțe mici, se recomandă folosirea modalităților alternative de deplasare, fie cu bicicleta/trotineta electrică, fie mersul pe jos.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.