Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

DÂMBOVIȚA: O primărie și două unități de comerț verificate de pompierii dâmbovițeni pe linie de securitate la incendiu

Autor:

Data: 20 iulie 2020, 11:21

  •  
  •  
  •  

În perioada 13 – 19 iulie 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 32 evenimente: 5 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti etc.), două incendii de vegetație, 11acţiuni pentru asigurare zonă, 9 acţiuni pentru asistenţă persoane, o acțiune pentru extragerea a 3 persoane surprinse sub un mal de pământ şi 4 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (3 salvări animale și o deblocare de ușă). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit, în această perioadă, la 209 cazuri medicale.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a efectuat 3 controale pe linia situațiilor de urgență (unul la o unitate administrativ teritorială și două la unități de comerț, în comun cu IPJ/DSVSA). De asemenea, au mai fost efectuate 6 activități (în comun cu IPJ/DSVSA) privind măsurile care trebuie adoptate pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2 la obiective cu afluență mare de public (supermarket-uri). S-au aplicat 35 sancțiuni contravenționale principale (33 avertismente și 2 amenzi în cuantum de 5.500 lei) și o sancțiune contravențională complementară, pentru încălcarea gravă a cerinței de securitate la incendiu în ceea ce privește limitarea prpopagării focului și fumului la vecinătăți.

A fost emisă o autorizație de securitate la incendiu (alimentarea cu apă pentru stingerea incendiilor în localităţi) și două avize de securitate la incendiu (două clădiri învățământ).

În această perioadă, ISU ”Basarab I” Dâmbovița a executat misiuni pentru: transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unități spitalicești, în sprijinul DSP Dâmbovița în desfășurarea acțiunilor specifice, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și personalului care a participat la misiunile de transport.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.