Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectării cu virusul Sars-CoV-2

Autor:

Data: 19 iulie 2020, 22:50

  •  
  •  
  •  


În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

La activitățile desfășurate au participat peste 400 de polițiști din cadrul I.P.J. Dâmbovița, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Direcției Sanitar-Veterinare și cei de la Direcția de Sănătate Publică

Astfel, la nivelul județului Dâmbovița, au fost verificate 156 de societăți comerciale, iar pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală au fost aplicate 60 de sancțiuni contravenționale.
Totodată, au fost efectuate controale și în mijloacele de transport in comun, iar pentru nerespectarea O.U.G 195/2002 privind circulație pe drumurile publice au fost aplicate 101 sancțiuni.

Alte 49 de sanctiuni au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991.
Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja sănătate, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. 

Activitățile pentru prevenirea si limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2 vor fi desfășurate în continuare în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor impuse în perioada stării de alertă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.