Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

COVID-19: Șapte beneficiari ai Complexului de Servicii Sociale Găeşti, confirmați pozitiv

Autor:

Data: 18 iulie 2020, 11:12

  •  
  •  
  •  

Focarul de Covid-19 de la Complexul de Servicii Sociale Găeşti,  se mărește. Pe lângă cei 11 salariaţi depistaţi pozitiv, inamicul invizibil COVID-19  a făcut victime și în rândul beneficiarilor. 

Focarul de Covid-19 de la Complexul de Servicii Sociale Găeşti,  se mărește. Pe lângă cei 11 salariaţi depistaţi pozitiv, inamicul invizibil COVID-19  a făcut victime și în rândul beneficiarilor.

La Complexul pentru Servicii Sociale Găeşti au fost testaţi toţi cei 60 de salariaţi, iar pentru 11 dintre ei rezultatul primit pe 02.07.2020, a fost pozitiv.Astfe, DSP Dâmbovița a decis și testarea beneficiarilor.

În urma  testării beneficiarilor, cei 64 de copii din centru, au sosit vineri, 18.07.2020,rezultatele, și șapte  beneficiari  ai Complexului de Servicii Sociale Găeşti, au fost confirmați cu COVID-19.

După cum știm, încă  de la confirmarea primelor cazuri  de COVID-19 în acest centru, DSP Dâmbovița a solicitat respectarea circuitelor funcţionale, distanţarea salariaţilor la fiecare schimbare a turelor de lucru, li s-a interzis salariaţilor să utilizeze în comun anumite spaţii, li s-a impus purtarea echipamentului de protecţie standard pe tot timpul activităţii şi intensificarea operaţiunilor de curăţenie şi de dezinfecţie curentă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.