Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

COVID-19. Indiferența autorităților locale ar putea costa scump comuna Comișani care are multe cazuri de COVID-19, confirmate în ultimele zile

Autor:

Data: 18 iulie 2020, 12:29

  •  
  •  
  •  

82 de localități dâmbovițene din cele 89, sunt lovite de COVID-19.  De la o zi la alta, sunt confirmate tot mai multe cazuri prin diferite zone din județul Dâmbovița.

82 de localități dâmbovițene din cele 89, sunt lovite de COVID-19.  De la o zi la alta, sunt confirmate tot mai multe cazuri prin diferite zone din județul Dâmbovița.

Din informațiile pe care le deținem la acest moment, comuna Comișani  se numără printre localitățile cu cele mai multe cazuri confirmate în ultimele zile. Veștile proaste nu se opresc aici despre efectele COVID-19 la nivelul comunei Comișani, au fost înregistrate în comunitate și decese din cauza noului coronavirus. 

Ceea ce este mai grav, am constat o lipsă de reacție din partea primarului Ion Bătrânu care se pare că este total indiferent de ceea ce se întâmplă în comunitatea pe care o conduce. Drept dovadă, nu am văzut să  facă public un apel la calm și rugămintea să se urmeze sfaturi utile ale instituțiilor abilitate pentru prevenția transmiterii comunitare extinse a COVID-19.

În ultima perioadă, mai toți primarii dâmbovițeni au tras un semnal de alarmă către comunitățile pe care le reprezintă în ceea ce privește prevenirea răspândirii cazurilor de COVID-19.

Lipsa de reacție din partea primarului Ion Bătrânu ar putea costa scump comunitatea din Comișani. Dacă explozia cazurilor de COVID-19, continuă la Comișani, nu este exclus să  ducă și la impunerea unor măsuri mult mai restrictive pentru zonele afectate.

Treziti-vă domnule primar și luați măsuri prin care să vă apărați comunitatea, comunicați cu cetățenii sau metoda dumneavoastră de comunicare se rezumă fix la acțiunile care vă aduc doar capital de imagine?

Siguranța și sănătatea cetățenilor sunt cele mai importante și de aceea trebuie luate toate măsurile indicate de autoritățile competente pentru a combate răspândirea acestui virus. Doar împreună veți reuși să preveniți infectarea cu COVID-19: primărie, consiliu local, mediul privat, cetățeni. Trebuie să colaborați, să acționați și să dați dovadă de solidaritate și de responsabilitate.

La ora transmiterii acestei știri, vorbim de cel puțin 23 de cazuri COVID-19, confirmate la persoane din comuna Comișani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

One Response to COVID-19. Indiferența autorităților locale ar putea costa scump comuna Comișani care are multe cazuri de COVID-19, confirmate în ultimele zile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.