Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Anunt public privind decizia etapei de încadrare

Autor:

Data: 18 iulie 2020, 15:23

  •  
  •  
  •  

Anexa nr. 5.K

Anunt public privind decizia etapei de încadrare

ORAȘ RĂCARI, JUD. DÂMBOVIȚA, beneficiar al proiectului “Extindere iluminat public în Orașul Răcari, județul Dâmbovițapropus a fi amplasat în Orasul Racari, jud. Dâmboviţa, anuntă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de catre A.P.M. Dambovita, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului:” nu se supune evaluarii impactului asupra mediului”, pentru proiectul: “Extindere iluminat public în Orașul Răcari, județul Dâmbovița” propus a fi amplasat în Orasul Racari, jud. Dâmboviţa.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la Agentia pentru Protectia Mediului Dâmboviţa, din Municipiul Târgovişte, str.Calea Ialomiţei, nr.1, judeţul Dâmboviţa, in zilele de luni-joi între orele 09-15 şi vineri între orele 09-13 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la publicarea prezentului anunţ.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.