Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ATENȚIE, când porniți la drum!Operator de transport, sancționat contravențional de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier

Autor:

Data: 15 iulie 2020, 18:34

  •  
  •  
  •  

Astăzi, 15 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul național 72, pe raza localității Dumbrava, un ansamblu de vehicule ce transporta 40 de m³ de cherestea.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că operatorul de transport i-ar fi încredințat ansamblul de vehicule, spre a fi condus, unui bărbat de 65 de ani, care nu deține certificat de competență profesională sau atestat profesional.

Totodată, operatorul nu ar fi plătit taxa de utilizare a rețelei de drumuri naționale, iar în aparatul tahograf nu era introdusă diagrama.

Operatorul de transport a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 16.000 de lei, conform prevederilor O.G. nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare și a tarifului de trecere pe rețeaua de drumuri naționale din România, H.G. 69/2012, O.G. nr. 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora și O.G. nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, iar conducătorul auto a fost sancționat, cu amenda în cuantum de 13.290 de lei, conform prevederilor H.G. 69/2012 și O.G. 37/2007.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.