Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

COVID-19 lovește și comuna Răzvad. APELUL PUBLIC al primarului Emanuel Spătaru: Să respectăm toate regulile și împreună vom reuși să ne protejăm pe noi, familiile noastre și comunitatea

Autor:

Data: 13 iulie 2020, 19:06

  •  
  •  
  •  

La nivelul comunei Răzvad, astăzi, au fost confirmate două cazuri de COVID-19. Autoritatea locală condusă de edilul Emanuel Spătaru și viceprimarul Ionela Șerban, a fost și este în permanență cu arma la picior în ceea ce privește măsurile la nivelul localității privind răspândirea COVID-19.

Eforturile autorităților locale, însă trebuie susținute și de cetățeni, care trebuie să dea dovadă de responsabilitate, respectând cu strictețe măsurile impuse.

Sănătatea și siguranța cetățenilor comunei Răzvad, reprezintă prioritatea zero pentru admnistrația locală condusă de edilul Emanuel Spătaru. Prudența și responsabilitatea trebuie să caracterizeze în aceaste zile, acțiunea fiecăruia dintre noi.

Fiecare cetățean trebuie să fie conștient că virusul există și evoluția infectării cu noul coronavirus depinde de cum se respectă regulile de distanțare socială și de protecție sanitară.

Primarul Emanuel Spătaru revine cu APEL PUBLIC către toți răzvădenii:

Trebuie să ne păstrăm calmul, să respectăm toate regulile și măsurile impuse, să păstrăm igiena mâinilor, să evităm aglomerările, să limităm, pe cât posibil, deplasările.

Pe scurt, doar împreună vom reuși să ne protejăm pe noi, familiile noastre și comunitatea. Țoți răzvădenii și agenții economici de pe raza comunei noastre, care interacționează foarte mult cu publicul, să respecte aceste reguli. Nimic mai simplu decât atât.

Fac apel la persoanele depistate pozitiv şi care refuză internarea, că este imperios necesar să se prezinte la spital pentru o evaluare medicală a stării de sănătate şi pentru instituirea tratamentului. Să tratăm cu maximă seriozitate această problemă de sănătate publică, pentru a putea limita transmiterea comunitară.

Trebuie să fim responsabili și ne va fi bine tuturor. Eu vă sunt alături, vă rog să mă contactați pentru orice situație, trebuie să fiu informat, să mă asigur că siguranța vă este asigurată.

Cum paza bună trece primejdia rea, fac apel la solidaritate și la păstrarea calmului, la înțelepciune și chibzuință. Vă sunt aproape și vă mulțumesc!”, acesta este mesajul public al primarului comunei Răzvad, Emanuel Spătaru

Arată că ţie îţi pasă!

– Respectați distanțarea fizică și purtați masca de protecție în spațiile închise.

– Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun, minimum 20 de secunde, după orice contact cu o suprafață potențial contaminată.

– Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere.

– Feriți copiii de acele locuri de joacă care presupun atingerea unor suprafețe/obiecte comune de către un număr mare de copii.

– Limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă, prin gesturi cum ar fi: strângerea mâinilor, îmbrățișările, sărutul obrajilor sau al mâinilor, atingerea fețelor cu mâinile.

– Rămâneți acasă dacă aveți simptome de gripă sau răceală (tuse, febră, dificultăți în respirație) și sunați medicul de familie pentru a solicita sfaturi, NU mergeți din primul moment la unitățile de urgență.

– Informați-vă despre noul coronavirus numai din surse oficiale! – Doar în cazul urgențelor sunați la 112!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.