Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Veșnicul abonat la funcții publice își dorește acum fotoliul de primar al comunei Aninoasa

Autor:

Data: 12 iulie 2020, 23:46

  •  
  •  
  •  

Din „lipitori de afişe” şi „echipă de zgomot” care scanda la mitinguri sau acţiuni de propagandă, unii tineri au ajuns să ocupe funcţii publice și să nu-și mai vadă lungul nasului.

Din „lipitori de afişe” şi „echipă de zgomot” care scanda la mitinguri sau acţiuni de propagandă, unii tineri au ajuns să ocupe funcţii publice și să nu-și mai vadă lungul nasului.

Astăzi, vorbim despre un „vlăstar” de nădejde al politicii dâmbovițene, Vlăduț Niculae, care nu s-a afirmat cu nimic în plan politic, ci doar este un veșnic abonat la funcții publice și mai nou își dorește fotoliul de primar al comunei Aninoasa.

Partidele politice au înţeles iute cât de importantă este o organizaţie de tineret însufleţită şi gata de acţiune.
 În cazul „vlăstarului” de nădejde al vieții politice din comuna Aninoasa, care conduce și organizația de tineret a paridului din care face parte, vă garantăm că este doar pe hârtie, și spunem acest lucru pentru că în ultimele cinci luni, nu am auzit nimic despre tineretul pe care îl conduce. 

„Vlăstarul” de nădejde de la Aninoasa, vorbește cu mândrie și trufie doar  despre persoana lui și propriile țeluri din politică. Nu o spunem noi, o spune chiar Vlăduț Niculae, într-un filmuleț de prezentare promovat excesiv pe rețelele de socializare. Din filmulețul respectiv, nu am dedus nici faptul că domnia sa are în spate un partid.

Dacă o lungă perioadă în care vlăstarele de partid s-au îndeletnicit doar cu lipitul de afişe electorale, agitaţie, urale şi scandări la mitinguri şi lansări de candidaţi, treptat, unii tineri au început să ocupe funcţii importante în administraţia locală, în consilii locale şi judeţene. Dar nu trebuie să omitem faptul că unii dintre acești tineri nu s-au remarcat prin nimic.

În cazul „vlăstarului”, am constatat că în ultima vreme, se laudă public cu realizările din comuna Aninoasa. Din când în când, mai încearcă să prindă porcii mistreți, șacalii, vulpile și ale vietăți care dau târcoale gospodăriilor  din comuna Aninoasa și intră din nou în bârlogul confortabil, adică biroul său de consilier personal al viceperimarului cu atribuții de primar din comuna Aninoasa.

Pentru corecta informare a opinei publice, vă anunțăm că Vlăduț Niculae,  „vlăstarul” de la Aninoasa, a mințit în filmulețul de prezentare, și nu v-a spus faptul că este consilierul personal al viceprimarului cu atribuții de primar din comuna Aninoasa. O mutare făcută doar cu câteva  săptămâni de a fi anunțat candidat la fotoliul de primar.

De ce spunem acest lucru? Vă lămurim imediat. Din salariul de consilier personal al viceprimarului cu atribuții de primar, „vlăstarul” de la Aninoasa nu s-ar fi descurcat să se promoveze și atunci, șacalii bătrâni, trași pe dreapta dar care nu vor să renunțe la Primăria Aninoasa, s-au gândit că pe bani publici, sub o formă mascată, să-l promoveze pe micul șacal sau „vlăstarul” de la Aninoasa.

“De la primărie în sus, Lino, Leano, toate lămpile s-au stins”.

 O altă gafă comisă de Vlăduț Niculae, cu contribuția directă a șacalilor trași  pe dreapta, a fost să mergă la un eveniment public și să accepte o Diplomă de excelență în calitate de consilier județean, în semn de apreciere pentru sprijinul acordat și implicarea în realizarea unei investiții, cu care în realitate nu are nicio treabă. Șacalul bătrân a pus la cale scenariul, gândind  că așa îi crează imagine și notorietate „vlăstarului”. 

Domnilor, lăsați-vă de măgării iar „vlăstarul” de la Aninoasa, ar face bine să ne dovedească că merită o funcție prin propriile fapte și realizări.

Cerem public  „vlăstarului” de la Aninoasa să-și dea demisia din funcția de consilier personal al viceprimarului cu atribuții de primar și să nu se mai erijeze în viceprimarul cu atribuții de primar din comuna Aninoasa, făcând vizite pe șantierele din localitate si având după el și bilițurile.

Domnule Vlăduț Niculae, nu vi se pare că este nedrept ce faceți pe bani publici și că deja ați moștenit din metehnele celor care v-au oferit de-a lungul vremii, posturile călduțe, plătite din banii publici ai comunei Aninoasa?

 „Vlăstarul” de la Aninoasa este o marionetă dirijată de cei trași pe dreapta de la conducerea Primăriei Aninoasa. Acesta este un alt subiect asupra căruia vom reveni cu dezvăluiri incendiare.

“De la primărie în sus, Lino, Leano,toate lămpile s-au stins”

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

One Response to Veșnicul abonat la funcții publice își dorește acum fotoliul de primar al comunei Aninoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.