Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Deputatul Corneliu Ștefan este candidatul PSD la președinția CJ Dâmbovița pentru alegerile locale din 27 septembrie

Autor:

Data: 10 iulie 2020, 20:40

  •  
  •  
  •  


În acestă seară, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD Dâmbovița, a fost anunțat cadidatul PSD la președinția CJ Dâmbovița pentru alegerile locale din 27 septembrie, în persoana deputatului Corneliu Ștefan care este și președintele Organizației Județene.

Candidatura deputatului Corneliu Ștefan a fost una dintre deciziile aprobate în Biroul Politic Județean ce a avut loc cu puțin timp înainte de conferința de presă. 

În acestă seară, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD Dâmbovița, a fost anunțat cadidatul PSD la președinția CJ Dâmbovița pentru alegerile locale din 27 septembrie, în persoana deputatului Corneliu Ștefan  care este și președintele Organizației Județene.
Candidatura lui Corneliu Ștefan, este dovada clară a schimbării de generații în PSD Dâmbovița

Anunțul a fost făcut de președintele executiv al PSD Dâmbovița, senatorul Titus Corlățean având alături pe deputatul Corneliu Ștefan și pe primarul  municipiului Târgoviște, Cristian Stan care este și secretarul executiv al partidului.

În acestă seară, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD Dâmbovița, a fost anunțat cadidatul PSD la președinția CJ Dâmbovița pentru alegerile locale din 27 septembrie, în persoana deputatului Corneliu Ștefan  care este și președintele Organizației Județene.

Senatorul Titus Corlățean a spus că era normal și firesc ca președintele partidului, Corneliu  Ștefan, ales prin vot democratic la conducerea  organizației să fie și candidatul pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița la alegerile din 27 septembrie 2020.

Senatorul Titus Corlățean a mai spus că prin validarea candidaturii lui Corneliu Ștefan, se vede clar schimbarea de generații în PSD Dâmbovița care plecă încrezător în lupta pentru președinția CJ Dâmbovița.

Corneliu Ștefan este deputat în Parlamentul României, a fost vicepreședinte al CJ Dâmbovița și consilier județean, deci are cunoștințe despre admnistrația locală și județeană și își dorește să pună umărul la dezvoltarea județului Dâmbovița.

Pe linie politică, deputatul Corneliu Ștefan a ocupat mai multe funcții, de la cea de simplu membru, președinte al TSD Dâmbovița, vicepreședinte PSD Dâmbovița, președinte executiv al partidului și acum este președinte al Organizației Județene.

Primarul Cristian Stan a ținut să sublinieze faptul că această decizie luată de BPJ al PSD Dâmbovița, va duce la o victorie în alegerile din 27 septembrie.

Mai mult, primarul Cristian Stan a anunțat că PSD Dâmbovița a intrat în dispozitivul pentru alegerile locale și se va lucra cu motoarele turate.

În final, deputatul Corneliu Ștefan a ținut să mulțumească tuturor colegilor pentru încrederea acordată.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.