Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Politicieni cu ”FEBRĂ” și o pandemie MUTĂ

Autor:

Data: 10 iulie 2020, 11:47

  •  
  •  
  •  

În aceste zile, când întreaga Românie, dar și județul Dâmbovița, se află  în mijlocul celei mai grave crize medicale pe care omenirea o are de înfruntat în ultimul secol, provocată de SARS-COV-2, politicienii se pare că sunt mult mai preocupați de imaginea politică pentru debutul campaniei electorale, în loc să trateze cu maximă seriozitate problema de sănătate publică cu care se confruntă județul și țara pentru a putea limita transmiterea comunitară a COVID-19. 

În aceste zile, când întreaga Românie, dar și județul Dâmbovița, se află  în mijlocul celei mai grave crize medicale pe care omenirea o are de înfruntat în ultimul secol, provocată de SARS-COV-2, politicienii se pare că sunt mult mai preocupați de imaginea politică pentru debutul campaniei electorale,  în loc să trateze cu maximă seriozitate problema de sănătate publică cu care se confruntă județul și țara pentru a putea limita transmiterea comunitară a COVID-19.

Cred că unii politicieni dau dovadă de inconștiență și pun pe primul plan interesul politic, și nu sănătatea, care este cel mai de preț lucru de pe lumea asta și trebuie să avem mare grijă de ea.

După cum știm, în ultimele 48 de ore, județul Dâmbovița a înregistrat record după record privind raportarea zilnică a noilor cazuri de COVID-19.

Dâmbovița este pe primul loc în topul îmbolnăvirilor de COVID-19 între județele României (cu excepția Capitalei), înregistrând în ultimele două zile, un record de cazuri noi.

Miercuri, 8.07.2020, în județul Dâmbovița au fost înregistrate 59 de cazuri noi, iar joi, 9.07.2020, s-au înregistrat 66 de cazuri doar până la ora 13:00 când s-a făcut raportarea Grupului Strategic de Comunicare iar după, au mai fost înregistrate alte zeci de cazuri.

Din informațiile pe care le deținem, joi seară, erau pe lângă cele 66 de cazuri alte 18 persoane infectate. Astăzi, sunt așteptate ale rezultate la zeci de probe recoltate.

În aceste două zile, nu am văzut niciun politician din Dâmbovița, să iasă public și să facă apel către oameni să respecte regulile stabilitate de specialiștii în sănătate și să se ferească de acest pericol – COVID-19 care există și face tot mai multe victime.

 Probabil, unii politicieni atât de la putere, cât și din opoziție, sunt preocupați  de imaginea politică, pregătirea campaniei electorale iar alții  sunt preocupați de tunurile financiare pe care le dau în afacerile cu instituțiile publice .

Mai mult, politicienii dâmbovițeni se pare că nu mai dau dovadă de reponsabilitate, simț civic și nu mai prididesc să organizeze evenimente sau conferințe în spații închise care reprezintă un mare risc atât pentru ei cât și pentru ceilalți participanți.

Suntem curioși, cum vor reacționa politicienii de la putere și din opoziție la anunțul președintelui Klaus Iohannis privind introducerea unor măsuri restrictive sau de a se reveni din nou la starea de urgență, dacă se va întâmpla?

Vor fi atunci, guralivi, sfătoși și vor da lecții populație?

 Va fi prea târziu…

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.