Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Apelul primarului comunei Poiana privind prevenirea infecției cu Coronavirus(COVID-19)

Autor:

Data: 10 iulie 2020, 8:38

  •  
  •  
  •  

“ Stimați cetățeni,

Comitetul Local pentru Situații de Urgență s-a autosesizat în privința luării măsurilor pentru reducerea riscurilor de contaminare cu coronavirus.

Rog populația să nu intre în panică și să se informeze doar din surse oficiale. La nivel local s-au luat măsurile necesare conform protocoalelor transmise de către instituțiile statului.

Ne aflăm astăzi în mijlocul celei mai grave crize medicale pe care omenirea o are de înfruntat în ultimul secol, provocată de SARS-COV-2.

Autoritățile nu pot lupta, însă, singure cu această epidemie. Este nevoie de implicarea, de sprijinul, de empatia, de responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Este important să ne păstrăm calmul, să respectăm toate regulile și măsurile impuse, să păstrăm igiena mâinilor, să evităm aglomerările, să limităm, pe cât posibil, deplasările. Pe scurt, să păstrăm distanța socială. Sunt doar limitări temporare, care ne vor ajuta să trecem peste această încercare.

Însă, doar împreună vom reuși să ne protejăm pe noi, familiile noastre, comunitatea, sănătatea – averea noastră fără de preț.Îi rog pe cei care în acest moment desfășoară activități pe raza comunei Poiana , care au interacțiune cu cetățenii, să respecte aceste reguli, pentru că de fiecare dintre noi depinde respectarea regulilor.

Le cer cetățenilor comunei , agenților economici care au activitate într-un domeniu în care interacționează foarte mult cu publicul, să respecte aceste reguli. Nimic mai simplu decât atât! COVID-19 nu este limitat de la o stradă la alta, de la o comună la cealaltă. Suntem cu toții parte din această problemă și trebuie să o gestionăm noi, nu altcineva. Important este să respectăm regulile, pentru că ne protejăm în primul rând pe noi, dar și pe cei cu care intrăm în contact.

Fac un apel la fiecare cetățean să fie corect și să spună adevărul dacă  este suspect sau a avut contact direct cu o persoană  infectată. De aici există riscul contaminării și implicit alte probleme. 

Am fost, sunt și voi fi alături de  dumneavoastră la orice oră din zi și din noapte, oferidu-vă spriinul.  

Marian Șerban,primarul comunei Poiana.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.