Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

OFICIAL! Spitalul Găești a devenit SPITAL COVID-19. Primăria Găești este pregătită să susțină lupta cu inamicul invizibil

Autor:

Data: 9 iulie 2020, 16:02

  •  
  •  
  •  

Spitalul Găești  a devenit SPITAL COVID-19. Decizia a fost luată prin ordin de ministru. În unitatea medicală de la Găești, toate cele 140 de paturi sunt destinate pacienților COVID-19. Tot personalul medical de la Găești a acceptat să intre în lupta cu COVID-19. Vorbim despre 22 de medici, 97 de asistenți și 49 de infirmieri. Întreaga activitate va fi coordonată de dr. Laurențiu Belușică, noul manager al Spitalului Orășenesc Găești cu sprijinul unui specialist din cadrul DSP Dâmbovița.

Spitalul Găești  a devenit SPITAL COVID-19. Decizia a fost luată prin ordin de ministru. În unitatea medicală de la Găești, toate cele 140 de paturi sunt destinate pacienților COVID-19. Tot personalul medical de la Găești a acceptat să intre în lupta cu COVID-19. Vorbim despre 22 de medici, 97 de asistenți și 49 de infirmieri. Întreaga activitate va fi coordonată de dr. Laurențiu Belușică, noul manager al Spitalului Orășenesc Găești cu sprijinul unui specialist din cadrul DSP Dâmbovița.

Spitalul Găești a fost deja eliberat de către pacienții non-Covid-19, cei care nu prezentau afecțiuni care să le pună viața în pericol au fost externați iar cei care aveau probleme de sănătate mai complicate, au fost transferați la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște. Mai mult, de astăzi, toți pacienții din zona de sud a județului Dâmbovița care aveau urgențe sau nevoie de îngrijiri de specialitate vor ajunge la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

Primarul orașului Găești, Gheorghe Grigore a dat asigurări că administrația de la Găești va acord tot sprijinul necesar Spitalului Orășenesc Găești, în această luptă destul de grea.

Mai mult, edilul ne-a confirmat faptul că unitatea spitalicească care se află în subordinea primăriei Găești, are suficiente stocuri de materiale de protecție pentru a face față provocării.

Nu în ultimul rând, primarul Gheorghe Grigore a spus că alături de conducerea spitalului Găești, va acorda o mare atenție acțiunilor de protecție în rândul personalului medical astfel încât să nu se înregistreze cazuri de COVID-19 la medici, asistenți și infirmieri.

Administrația de la Găești este pregătită în orice moment să răspundă oricărei solicitări venită din partea Spitalului Orășenesc Găești, în aceste zile de foc.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.