Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

APELUL JANDARMERIEI DÂMBOVIȚA privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii COVID-19

Autor:

Data: 9 iulie 2020, 15:18

  •  
  •  
  •  

Se fac eforturi susținute, și în unele situații până la epuizare din partea medicilor, asistenților medicali, SMURD, Ambulanță, Jandarmerie, Poliției și pompieri pentru a apăra sănătatea și viața cetățenilor în plină criză COVID-19. Tot personalul din instituțiile amintite mai sus, este de mai bine patru luni pe baricade.

APELUL JANDARMERIEI DÂMBOVIȚA privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii COVID-19

În contextul ignorii de către unii cetățeni, a măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, structurile MAI lucrează la foc automat, au fost luate toate măsurile pentru a putea asigura o prezență suplimentară a efectivelor de ordine publică la nivelul întregului județ mai ales în zonele și pe traseele care sunt în mod tradițional aglomerate. Una dintre principalele misiuni este prevenirea tuturor acțiunilor care contribuie la răspândirea noului coronavirus.

Jandarmeria Dâmbovița rămâne pe baricade, încrezătoare, optimistă și face din nou apel la oameni să nu asculte glasurile care le spun să nu respecte regulile, care îi instigă efectiv să nu se ferească de acest pericol care există. Virusul există și face victime.

Respectați distanțarea fizică și purtați masca de protecție în spațiile închise.

Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun, minimum 20 de secunde, după orice contact cu o suprafață potențial contaminată.

Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere.

Feriți copiii de acele locuri de joacă care presupun atingerea unor suprafețe/obiecte comune de către un număr mare de copii.

Limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă, prin gesturi cum ar fi: strângerea mâinilor, îmbrățișările, sărutul obrajilor sau al mâinilor, atingerea fețelor cu mâinile.

Rămâneți acasă dacă aveți simptome de gripă sau răceală (tuse, febră, dificultăți în respirație) și sunați medicul de familie pentru a solicita sfaturi, NU mergeți din primul moment la unitățile de urgență.

Informați-vă despre noul coronavirus numai din surse oficiale!

Doar în cazul urgențelor sunați la 112!’’, acesta este mesajul Jandarmeriei Dâmbovița.

Avem ocazia să ne demonstrăm că încă mai suntem o națiune

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.