Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

COVID-19: 22 de copii de la Complexul de Servicii Sociale Găeşti, confirmați pozitiv

Autor:

Data: 8 iulie 2020, 11:31

  •  
  •  
  •  

 În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Dâmbovița s-a înregistrat o explozie a cazurilor de COVID-19.

FOCARUL de COVID-19 de la Complexul de Servicii Sociale Găeşti, se extinde. 22 de de copii de la Complexul de Servicii Sociale Găeşti din cei 64 supuși testării, sunt confirmați pozitiv.

FOCARUL de COVID-19 de la Complexul de Servicii Sociale Găeşti, se extinde. 22 de de copii de la Complexul de Servicii Sociale Găeşti din cei 64 supuși testării, sunt confirmați pozitiv.

La ora transmiterii acestei știri, cei 22 de de copii de la Complexul de Servicii Sociale Găeşti trebuie să fie evaluați pentru a putea fi internați în unitățile medicale COVID-19, deoarece sunt copii cu probleme speciale. Medicul care ar fi trebuit să le facă evaluare, este cel care a decedat ieri,  din cauza COVID-19. Autoritățile sanitare din Dâmbovița acordă o mare atenție acestor cazuri de la Complexul de Servicii Sociale Găeşti.

După cum știm, joia trecută, 11 angajați ai Complexului de Servicii Sociale Găeşti au fost confirmați pozitiv.

La acel moment, specialiștii de la DSP Dâmbovița  au solicitat și totodată  au impus respectarea circuitelor funcţionale; distanţarea salariaţilor la fiecare schimbare a turelor de lucru; li s-a interzis salariaţilor să utilizeze în comun anumite spaţii; li s-a impus purtarea echipamentului de protecţie standard pe tot timpul activităţii şi intensificarea operaţiunilor de curăţenie şi de dezinfecţie curentă.


Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.