Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

AMPLE CONTROALE în Dâmbovița pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19

Autor:

Data: 6 iulie 2020, 16:38

  •  
  •  
  •  

Ieri, 5 iulie, sub autoritatea Instituției Prefectului-Județul Dâmbovița, acțiunile pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, au continuat, pe raza județului, fiind vizate zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile, ștrandurile și terasele. Printre prioritățile echipelor de verificare a fost și transportul în comun.

În ultimele 24 de ore, echipaje mixte au efectuat controale la 107 societăți comerciale, iar pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv pentru încălcarea măsurilor de protecție individuală, au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale.

Totodată, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, iar pentru nerespectarea prevederilor  O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, au fost aplicate 106 sancțiuni.

La activităţile desfăşurate au participat politiști, jandarmi, polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică şi cei de la Protecția Consumatorului.

Siguranța și sănătatea tuturor cetățenilor reprezintă una dintre prioritățile instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, astfel că forțele de ordine vor fi, în această perioadă, permanent, la datorie pentru verificarea respectării prevederilor legale impuse în perioada stării de alertă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.