Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

COVID-19. INCONȘTIENȚA unui patron de local din Centrul Vechi al municipiului Târgoviște, îl poate costa scump

Autor:

Data: 4 iulie 2020, 14:38

  •  
  •  
  •  

Polițiștii dâmbovițeni sunt la datorire și verifică la sânge respectarea  normelor de protecție și măsurilor de protecție împotriva răspândirii  COVID-19, atât în zonele aglomerate, piețe, târguri, terase, centre comerciale și ștranduri.

Polițiștii dâmbovițeni sunt la datorire și verifică la sânge respectarea  normelor de protecție și măsurilor de protecție împotriva răspândirii  COVID-19, atât în zonele aglomerate, piețe, târguri, terase, centre comerciale și ștranduri.

Astăzi, polițiștii  târgovișteni sub directa coordonare a inspectorului șef, cms. șef  de poliție Adrian Antofie, au luat la purificat terasele din centrul vechi al municipiului Târgoviște.

Polițiștii au descins și la un local din zona respectivă, unde aveau indicii clare că în interiorul restaurantului are loc o masă cu mai multe persoane  deși acest lucru nu este permis. 

Mai mult, din informațiile pe care le deținem, participanții la  masa respectivă, destul de mulți, au fost anunțați de către ospătar că vor lua masa în interior, ignorând restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

Si ca să fie treaba, treabă, ospătarul le-a mai transmis participanților, să stea liniștiți că nu se întâmplă nimic pentru că șeful localului îi cunoaște pe cei care fac controale și nu vin. Culmea ironiei, că tocmai în momentul când masa era în plină desfășurare, au primit și vizita polițiștilor. Cu șiguranță,  după ancheta pe care o vor face polițiștii, patronului localului va suporta  sancțiunile conform legii.

În situațiile de încălcare a normelor instituite pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, nu este exclus să se dispune măsuri de sancționare, inclusiv de suspendare a activității.

Pe parcursul acestui weekend, zilnic, la nivelul  întregului județ Dâmbovița, peste 250 de cadre sunt  în teren, la datorie, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, conducerea Ministerului Afacerilor Interne a convocat vineri, 3 iulie, o ședință, în sistem videoconferință, cu prefecții și șefii de structuri centrale și teritoriale pentru a stabili măsurile care vor fi luate în următoarele două săptămâni.

În cadrul ședinței s-a stabilit ca la nivelul fiecărui județ să fie organizată, sub autoritatea prefectului, o grupă de coordonare operativă, care să evalueze situația specifică și să intensifice activitățile de verificare și depistare a celor care nu respectă regulile de protecție sanitară.  

Și  la nivelul județului Dâmbovița au fost organizate echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali, reprezentanți ai inspectoratelor teritoriale de muncă, direcțiilor sanitar-veterinare și de la Protecția Consumatorului, precum și de la alte autorități cu competențe în efectuarea de verificări cu privire la respectarea regulilor de protecție sanitară.

Reamintim tuturor cetățenilor că, în condițiile actuale, este necesar să manifeste un comportament responsabil și să respecte măsurile de distanțare socială.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

2 Responses to COVID-19. INCONȘTIENȚA unui patron de local din Centrul Vechi al municipiului Târgoviște, îl poate costa scump

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.