Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Vulcana Pandele: Covor asfaltic pe DC 139, sistem de colectare si evacuare ape pluviale, stadion nou, teren multifuncțional

Autor:

Data: 3 iulie 2020, 14:58

  •  
  •  
  •  

Deşi asupra societăţii planează o stare de incertitudine, în comuna Vulcana Pandele, administrația locală, condusă de primarul Radu Vasile nu a oprit lucrările şi merge înainte cu speranţa că vor veni şi vremuri mai bune.

Admnistrația de la Vulcana Pandele  a adus și anul acesta un suflu proaspăt în infrastructura locală. S-a muncit mult și temeinic, iar rezultatele nu au încetat să apară.

Covor asfaltic pe DC 139

Sunt investiții pe care primarul Radu Vasile le-a considerat prioritare pentru comunitate. Anul acesta, a fost demarat ptoiectul „Reabilitare si modernizare DC 139 în comuna Vulcana-Pandele, zona Toculești.

Deşi asupra societăţii planează o stare de incertitudine, în comuna Vulcana Pandele, administrația locală, condusă de primarul Radu Vasile nu a oprit lucrările şi merge înainte cu speranţa că vor veni şi vremuri mai bune.

Este vorba despre o investiție care a vizat turnarea unui covor asfaltic pe DC 139, în lungime de 1,7 km, terasamente și marcase rutiere. Valoarea investiției este de  450.000 lei, și s-a realizat în baza unui asocieri  între Primăria Vulcana Pandele și CJ Dâmbovița, cote de cofinantare – 60% din valoarea totală fiind asigurată de Primăria Vulcana Pandele și 40% de către Consiliul Județean Dâmbovița.

În câteva săptămâni se vor finaliza terasamentele și  marcajul rutier. Prin această investiție, mult așteptată de locuitorii din zonă, admnistrația locală condusă de edilul Radu Vasile a reușit să  bifeze o altă doleață a comunității.

Sistem de colectare si evacuare ape pluviale pe strada Maistoru din satul Gura Vulcanei

Tot în acest an , admnistrația locală de la Vulcana pandele a reușit să finalizeze o altă investiție ce a vizat realizarea unui sistem de colectare si evacuare ape pluviale pe strada Maistoru  din satul Gura Vulcanei prin amenajare șanturi betonate și podete și  amenajarea văii de scurgere în pârâul Vulcana. Investiția s-a realizat din buget local iar edilul Radu Vasile spune că astfel de investiții vor viza și alte zone din comuna Vulcana Pandele.

Edilul Radu Vasile  și-a dat seama că trebuie să investească în viitor, mai exact în copii. Așa că toată strădania e îndreptată spre a le oferi lor condiții cât mai bune.

 Teren de sport multifuncțional

La Școala Gura Vulcanei, pentru că nu aveau unde să facă sport, deoarece nu există un teren de sport, Radu Vasile, primarul comunei Vulcana Pandele și Consiliul Local au făcut un dar elevilor.

Au amenajat cu bani din bugetul local un teren de sport multifuncțional. Terenul a încântat elevii, deoarece pot juca handbal, baschet, fotbal, volei, tenis și pot face orele de sport în condiții extrem de civilizate.

Școală nouă, la standarde europene, cu finanțare prin PNDL  la Vulcana Pandele,cu apă curentă, apă caldă și toalete în interior, cu săli de clasă moderne și dotări  la standarede europene, investiție în plină desfășurare.


Noul stadion din Vulcana Pandele

Veşti bune și pentru iubitorii sportului rege-fotbalul din Vulcana Pandele, mai cu seamă pentru cei care practică, susţin sportul şi sportivii.

Un fost teren denivelat  prinde viață în timp ce s-a transformă în noul stadion din Vulcana Pandele. Suprafața de joc are un gazon,gard împrejmuitor iar în momentul de față acesta se află în stadiul de întreținere, tundere şi irigare. Administrația locală dorește finalizarea cât mai rapidă a lucrărilor, astfel  ca toți iubitorii sportului rege-fotbalul din Vulcana Pandele, să poată juca în condiții decente.

La finele anului trecut, la Vulcana Pandele, au fost inaugurate alte obiective de investiții . Este vorba despre un loc de joacă în satul Lăculețe Gară și betonarea a cinci străzi, patru  din Gura Vulcanei și una din Lăculețe Gară.

Primarul  Radu Vasile, nu în ultimul rând, a dorit să aducă mulţumiri tutror celor care au sprijinit demersurile iniţiate, care au înţeles şi au susţinut strategia locală de dezvoltare.

De asemenea, a dotit să le mulțumească tuturor cetăţenilor, care au venit cu propuneri constructive, cei care i-au sesizat deficienţele specifice din teritoriu.

Toate acestea nu pot decât să îl determine încă o dată,  pe edilul Radu Vasile să își asume cu onoare promisiunea de a continua să fie aproape de cetăţeni şi să îi asigure că încrederea lor în dânsul nu va fi în zadar.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.