Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Minune edilitară la Dragodana, rețea de gaze în satele Picior de Munte, Boboci și Pădureni

Autor:

Data: 3 iulie 2020, 15:54

  •  
  •  
  •  

Admnistrația locală de la Dragodana, condusă de edilul Gheorghe Sandu continuă investiții în comunitatea pe care o conduce.

Putem vorbi chiar despre o minune edilitară la Dragodana, extindere rețea de gaze în satele Picior de Munte, Boboci și Pădureni. 

Peste 3786 de cetățeni  din satele Picior de Munte, Boboci și Pădureni, cât de curând , vor avea ce visează de ani buni, rețea de gaze.

După un drum lung și anevoios datorită birocrației din România, administrația de la Dragodana a reușit să demareze o investiție majoră pentru comunitate dar și o investiție de suflet a primarului Gheorghe Sandu, la care a lucrat alături de echipa sa, și iată că astăzi, 3 iulie 2020, rezultatele au și apărut.

După un drum lung și anevoios datorită birocrației din România, administrația de la Dragodana a reușit să demareze o investiție majoră pentru comunitate dar și o investiție de suflet a primarului Gheorghe Sandu, la care a lucrat alături de echipa sa, și iată că astăzi, 3 iulie 2020, rezultatele au și apărut.

 La sala de ședințe a Primăriei Dragodana, edilul Gheorghe Sandu a semnat contractul  de lucrări -Realizare rețea de distribuție gaze naturale în satele  Picior de Munte, Boboci și Pădureni. 

Este vorba despre o investiție în valoare de 110 miliarde lei vechi , rețea de gaze pe o distanță de 35 km. La această oră, deja există 880 de cereri  de racordare la noua rețea de gaze, din partea cetățenilor din satele  Picior de Munte, Boboci și Pădureni.

Celelalte sate ale comunei Dragodana sunt deja racordate la rețeaua de gaze.

Reprezentantul firmei câștigătoare, a dat asigurări că investiția se va realiza mult mai repede și că se va lucra într-un ritm susținunt.

În ultimii ani, extinderea infrastructurii de gaze naturale a devenit vitală pentru comunitățile locale de la nivelul județului Dâmbovița.

La această dată, zeci de UAT-uri și-au manifestat dorința de a se racorda la rețeaua de alimentare cu gaze naturale. Multe sunt blocate în capcanele birocrației însă admnistrația de la Dragodana, condusă  de primarul Gheorghe Sandu nu s-a dat bătută și a reușit  să dea viață unei investiții, multă așteptată de comunitatea din  Picior de Munte,Boboci și Pădureni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.