Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Dragomirești a intrat în lupta cu COVID-19. Primarul Dragoș Vlădulescu face apel la calm, responsabilitate și tramsmite întregii comunității să evite expunerea și să poarte masca de protecție

Autor:

Data: 2 iulie 2020, 18:12

  •  
  •  
  •  

Dragomirești a intrat în lupta cu COVID-19. În localitate au fost confirmate patru cazuri de COVID-19.

Oameni buni, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Dâmbovița au fost confirmate nu mai puțin de 30 de cazuri noi de COVID-19 iar spitalele COVID-19 din județ .Clar, vorbim de o explozie  de cazuri COVID-19.

Nu mai puțin de 75 de localități dâmbovițene din cele  89 sunt deja lovite de COVID-19.  

Administrația locală de la Dragomirești, condusă de primarul Dragoș Vlădulescu și viceprimarul  Marian Titu Vasile, se numără printre administrațiile dâmbovițene  care încă din luna  martie,  a luat o serie de măsuri privind  prevenirea răspândirii COVID-19, în comunitatea pe care  o conduce.

Primăria Dragomirești a avut și o amplă acțiune ce a vizat  cumpărarea de  măști și mănuși pentru toți locuitorii comunei. S-au făcut ample acțiuni de dezinfecție în întreaga comună Dragomirești însă inamicul COVID-19 nu s/a relaxat și își spune acum cuvântul.

Primarul Dragoș Vlădulescu nu a întârziat să facă un apel public la toți locuitorii din comuna Dragomirești,rugându-i  ca în această perioadă  să dea dovadă  de calm și responsabilitate, să respecte cu sfințenie  regulile impuse de autorități.

Mai mult, edilul Dragoș Vlădulescu  nu a ezitat să le transmită concetățenilor că în această perioadă  destul de dificilă,având în vedere explozia de cazuri de COVID-19 de la nivelul județului Dâmbovița,să evite deplasările dacă nu reprezintă o urgență și să poarte masca de protecție .  

Din motive independente de voința noastră și în ciuda tuturor eforturilor pe care fiecare dintre noi le-am făcut atât pe perioada stării de urgență cât și pe durata stării de alertă, prin respectarea măsurilor de distanțare socială, a regulilor de igienă personală precum și purtatul măștii în spațiile închise, se pare că nici comuna noastră n-a fost ocolită de virusul SARS-CoV-2.

Până la această dată, pe raza comunei, a fost confirmate un număr de 4 cazuri diagnosticate cu infecție cu Coronavirus, persoane care în prezent se află internate, iar persoanele cu care acestea au intrat în contact direct se află în izolare la domiciliu.

 Facem apel la calmul și responsabilitatea dumneavoastră, întrucât toate cazurile confirmate sunt asimptomatice și nu este cazul să intrați în panică și situația să se amplifice ținând cont de faptul că nu a fost vina lor pentru că au contactat acest virus. 

De aceea apelez la spiritul civic al fiecăruia dintre dumneavoastră să fim calmi, să respectăm regulile impuse de autorități.Am fost, sunt și voi fi aproape de dumneavoastră la orice oră din zi si din noapte, oferidu-vă spriinul. 

STAȚI ACASĂ❗️  FIȚI RESPONSABILI ❗️ AVEȚI GRIJĂ DE VOI ȘI DE CEI DRAGI❗️  EVITAȚI SĂ VĂ EXPUNEȚI ❗️ PURTAȚI MASCĂ ❗️

DOAMNE AJUTĂ!”, acesta este mesajul primarului Dragoș Vlădulescu pentru locuitorii comunei Dragomirești

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

One Response to Dragomirești a intrat în lupta cu COVID-19. Primarul Dragoș Vlădulescu face apel la calm, responsabilitate și tramsmite întregii comunității să evite expunerea și să poarte masca de protecție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.