Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Lucrările la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”, finanțate din fonduri europene, sunt în plin proces de execuție

Autor:

Data: 1 iulie 2020, 10:58

  •  
  •  
  •  

Școala Gimnazială nr. 8 ”Mihai Viteazul” din Târgoviște se transformă radical.

Unitatea școlară a fost prinsă  într-un amplu  proiect  de reabilitare, modernizare, extindere și dotare cu finanțare europeană prin POR.

Până la începutul noului an școlar,  investiția va fi finalizată.S-a făcut o viyită de lucru la acest obiectiv  aflat în plin proces de execuție.

Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, valoarea totală a investiției este de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) iar implementarea echivalează cu transformarea din temelii a unității de învățământ amintite, care va fi reabilitată în întregime, s-au construi nu mai puțin de 6 corpuri noi de clădire, realizându-se creșterea numărului de săli de curs de la 22 la 36, s-a construit o sală de festivități, sală de sport ultramodernă, cu grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică.

Unitatea școlară a fost prinsă  într-un amplu  proiect  de reabilitare, modernizare, extindere și dotare cu finanțare europeană prin POR.

Proiectul presupune și dotări didactice, de laborator, sisteme de supraveghere video, tot ceea ce este nevoie pentru o școală europeană.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.