Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

POIANA: Caravana Sănătății Plămânilor va ajunge în zilele de 6 și 7 iulie 2020,cetățenii pot beneficia de radiografii pulmonare gratuite

Autor:

Data: 30 iunie 2020, 9:07

  •  
  •  
  •  

Caravana Sănătății Plămânilor, un cabinet medical pe roți dotat cu aparatură Xray și cu teste rapide de depistare a tuberculozei din cadrul celui mai amplu program de screening al tuberculozei derulat de Ministerul Sănătăţii la nivel naţional ajunge în comuna Poiana, judetul Dâmbovița.

În zile de 6 și 7 iulie 2020,  în comuna dâmbovițeană Poiana, zona Căminului Cultural, va poposi Caravana mobilă care  este un cabinet medical mobil dotat cu aparatură modernă de radiologie, instrumente de analiză şi depistare precoce a microbului tuberculozei, iar asistenţa este asigurată de un echipaj format din trei profesionişti şi partenerii de la RAA.

Cetățenii  cu vârsta de peste 18 din comuna  Poiana pot beneficia de radiografii pulmonare gratuite.

Potrivit Primăriei Poiana, cetățenii dornici trebuie doar să-și facă o programare luând legătura cu asistentul social din cadrul Primăriei Poiana, doamna Liliana Guță, telefon 0731580813 sau cu doamna Ioana Adamovici-reprezentatnt Fundația RAA,telefon 0731137526.

Cel mai mare program de screening al tuberculozei derulat de Ministerul Sănătăţii la nivel naţional ajunge în comunele: Cojasca, Brezoaele, Lunguleţu, Potlogi, Poiana şi Mogoşani.

Judeţul Dâmboviţa se află în partea a doua a clasamentului naţional în ceea ce priveşte incidenţa tuberculozei. În activitatea de screening din judeţul Dâmboviţa, Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” şi RAA vor folosi caravana mobilă, dotată şi acreditată pentru screening radiologic şi diagnostic molecular rapid al tuberculozei care va fi prezentă în judeţul Dâmboviţa după un program bine stabilit.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

One Response to POIANA: Caravana Sănătății Plămânilor va ajunge în zilele de 6 și 7 iulie 2020,cetățenii pot beneficia de radiografii pulmonare gratuite

  1. Mary

    30/06/2020 at 9:09

    Vor veni și în alte localități din Dâmbovița?La Bezdead,de exemplu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.