Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Situația COVID-19 în Dâmbovița: 491 de cazuri confirmate, 1614 persoane asimptomatice,izolate la domiciliu și 20 de decese

Autor:

Data: 27 iunie 2020, 16:52

  •  
  •  
  •  

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ultimele 24 de ore, 263 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 114 polițiști locali au desfășurat pe raza județului Dâmbovița misiuni specifice, fiind efectuate 1702 verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea măsurii privind izolarea la domiciliu, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astăzi, 27.06.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu: 1614 persoane asimptomatice
  • se află în carantină instituționalizată: 15 persoane
  • persoane confirmate cu COVID-19, în total: 491 persoane
  • persoane vindecate : 246
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 20.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (22 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (6 misiuni) privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport. DSP Dâmbovița a efectuat o misiune privind transportul probelor biologice.

Facem, în continuare, un apel către cetățenii județului Dâmbovița, de a manifesta responsabilitate cu privire la respectarea măsurilor de igienă și de distanțare socială! Dacă vă aflați în autoizolare, respectați cu strictețe recomandările autorităților, NU părăsiți sub nicio formă domiciliul pe perioada celor 14 zile.

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂAL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.