Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Sunt în plin proces de execuție lucrările de reabilitare, modernizare și extindere la Grădiniţa nr. 8 „Rază de Soare’’

Autor:

Data: 23 iunie 2020, 11:48

  •  
  •  
  •  

Se lucrează de zor și la reabilitarea, modernizarea și extinderea Grădiniţei nr. 8 „Rază de Soare” din microraionul IX. Unitatea școlară este reabilitată şi modernizată integral cu fonduri europene, investiţia ridicându-se la aproximativ 12 milioane de lei .

Primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, însoţit de viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, dar şi city  managerul Gabriel Boriga, a susţinut o conferinţă de presă chiar la faţa locului.

Pe lângă corpurile de clădire deja existente care au intrat în reparaţii capitale, la Grădiniţa nr. 8 „Rază de Soare” se lucrează la construcția  unui nou corp de clădire de peste 400 mp ca şi suprafaţă desfăşurată. Intervenţiile la grădiniţă nu vizează numai reabilitările şi extindere ci este și o componentă importantă şi pe zona de dotări, loc de joacă.

Se lucrează de zor și la reabilitarea, modernizarea și extinderea Grădiniţei nr. 8 „Rază de Soare” din microraionul IX. Unitatea școlară este reabilitată şi modernizată integral cu fonduri europene, investiţia ridicându-se la aproximativ 12 milioane de lei .

Termenul de execuție este de 31 de luni, dar în orice caz va rezulta o unitate de învăţământ de excepţie aşa cum sunt şi celelalte proiecte pe care le are  în implementare admnistrația targovișteană. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în luna iunie a anului 2019.

De mâine, 24 iunie 2020, se redeschid grădinițele din Târgoviște

Primarul Cristian Stan a anunțat că de mâine, 24 iunie 2020, se deschid o serie de grădinițe din municipiul Târgoviște. Mai mult, administrația târgovișteană a anunțat că s-au luat toate măsurile necesare de funcționare a acestor grădinițe în contextul măsurilor impuse  privind prevenirea răspândirii COVID-19

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.