Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

RASEDA ENVIRO vă poate ajuta cu Planul de prevenire şi combatere a poluărilor accidentale

Autor:

Data: 20 iunie 2020, 14:11

  •  
  •  
  •  

Legislația de mediu este complexă şi, de multe ori, generează interpretări diferite chiar între instituțiile statului. Amenzile sunt foarte mari și neconformarea devine foarte costisitoare. 

Ați avut un control de la Garda de Mediu și aveți nevoie de consultanță de mediu. Vizita s-a lăsat, în cel mai bun caz, cu un set de măsuri pe care trebuie să le luați pentru a intra în legalitate. Sau ați fost anunțat de o vizită a Gărzii de Mediu și nu știți ce să faceți. Sau începeți o nouă activitate și nu știți ce e de făcut pentru a vă conforma.  RASEDA ENVIRO asigurăm consultanță de mediu, fie punctual, fie prin externalizare servicii de protecția mediului.

Rolul  societății RASEDA ENVIRO este de a vă ajuta să evitați toate aceste probleme prin externalizarea serviciilor de mediu, asigurându-vă consultanța de mediu de care aveți nevoie, când aveți nevoie.

Planul de prevenire şi combatere a poluărilor accidentale se elaborează în scopul protecţiei calităţii resurselor de apă. Prevenirea şi combaterea efectelor poluărilor accidentale a resurselor de apă reprezintă totalitatea măsurilor şi acţiunilor care implică: măsuri de prevenire, mijloace şi construcţii cu rol de apărare şi pregătire pentru intervenţii, acţiuni operative de urmărire a undei de poluare, limitarea răspândirii, colectarea, neutralizarea şi distrugerea poluanţilor şi măsuri pentru restabilirea situaţiei normale şi refacerea echilibrului ecologic.

Planul de prevenire şi combatere a poluărilor accidentale se elaborează în conformitate cu cerinţele Ordinului nr. 278/1997 pentru aprobarea Metodologiei cadru de elaborare a planurilor de prevenire şi combatere a poluărilor accidentale la folosinţele de apă potenţial poluatoare.

Planul de prevenire şi combatere a poluărilor accidentale face parte integrantă din documentaţia tehnică necesară obţinerii Autorizaţiei de gospodărire a apelor, eliberată de Administraţia Naţională „Apele Romane” sau unităţile sale teritoriale.

RASEDA ENVIRO oferă servicii de elaborare a Planurilor de prevenire şi combatere a poluărilor accidentale, având o experienţă semnificativă ce include obiective din majoritatea spectrului de activităţi economice.

RASEDA ENVIRO, Târgoviște, A. I. Cuza, nr. 1, cam. 9,Email: contact@raseda.ro,TEL. 0722594789

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.