Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Noul podul peste râul Ialomița, zona Glava din comuna Moroeni, prinde contur

Autor:

Data: 20 iunie 2020, 11:46

  •  
  •  
  •  

Continuă lucrările la investițiile din comuna Moroeni. În curând va fi finalizată o investiție de importanță majoră pentru comunitate. Este vorba despre podul peste râul Ialomița, zona Glava, comuna Moroeni.

Continuă lucrările la investițiile din comuna Moroeni. În curând va fi finalizată o investiție de importanță majoră pentru comunitate. Este vorba despre podul peste râul Ialomița, zona Glava, comuna Moroeni.

Lucrarea este în plină execuție. Admnistrația locală, condusă  de primarul Laurențiu Moraru și Florian Leotesc, a făcut toate demersurile necesare și a reușit să obțină finanțare pentru acest pod care se afla într-o stare avansată de degradare. Finanțarea a fost obținută în baza unui proiect depus de administrația de la Moroeni, pe PNDL II. Valoarea toată a investiției este de 1.933.335 lei. Noul pod din zona Glava care deja a prins contur are o deschidere de 18 m, lungimea de 60 m, lățimea de 6 m iar durata de execuție a acestei lucrări este de 9 luni: ”Avem în plin proces de execuție lucrările la podul peste râul Ialomița, zona Glava, comuna Moroeni. Este o investiție importantă pentru comunitate. Finanțarea pentru această lucrare am obținut-o prin PNDL.

Continuă lucrările la investițiile din comuna Moroeni. În curând va fi finalizată o investiție de importanță majoră pentru comunitate. Este vorba despre podul peste râul Ialomița, zona Glava, comuna Moroeni.

În cel mai scurt timp lucrările se vor finaliza și vom da în folosință acest pod. Mai avem la nivelul localității și alte investiții în curs de implementare care vor contribui major la îmbunătățirea infrastructurii locale. Cu răbdare, multă muncă și încredere, vom reuși să realizăm ceea ce comunitatea  așteaptă de la noi”, a afirmat primarul Laurențiu Moraru.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.