Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Încep lucrările de reabilitare și dotare la Școala cu clasele I-VIII Niculești

Autor:

Data: 20 iunie 2020, 16:22

  •  
  •  
  •  

Educația școlară la standarde cât mai înalte reprezintă o preocupare centrală a administrației comunei dâmbovițene Niculești. Infrastructura școlară la nivelul comunei este parțial adaptată la normele europene de calitate, însă primarul Dorinel Soare dorește să ridice considerabil nivelul unităților de învatamânt, pentru a asigura elevilor și cadrelor didactice un mediu cât mai bun pentru desfășurarea activității.

Educația școlară la standarde cât mai înalte reprezintă o preocupare centrală a administrației comunei dâmbovițene Niculești. Infrastructura școlară la nivelul comunei este parțial adaptată la normele europene de calitate, însă primarul Dorinel Soare dorește să ridice considerabil nivelul unităților de învatamânt, pentru a asigura elevilor și cadrelor didactice un mediu cât mai bun pentru desfășurarea activității.

În acest sens, a fost depus spre finanțare în cadrul PNDL II, proiectul  – Reabilitarea şi dotarea Școlii cu clasele I-VIII, sat Niculeşti, comuna Niculeşti, judeţ Dâmboviţa. 

Urmare semnării contractului de finanțare, administrația de la Niculești a urmat toate procedurile de achiziție privind implementarea proiectului Reabilitarea şi dotarea Școlii cu clasele I-VIII, sat Niculeşti, comuna Niculeşti, judeţ Dâmboviţa, și iată că zilele trecut, primarul Dorinel Soare a dat ordinul de începere a lucrărilor. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 2.117.419,00 lei, nu include și cheltuieli diverse și neprevazute.

Obiectivul general al proiectului îl constituie îmbunătățirea calității infrastructurii de educație și a dotării Școlii cu clasele I-VIII, sat Niculeşti, conducând la creșterea calității procesului educațional și a accesului la educație obligatorie la nivelul comunei Niculești

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.