Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. În comuna Crevedia încep ample lucrări de modernizare și extindere a rețelei de apă și canalizare

Autor:

Data: 18 iunie 2020, 15:28

  •  
  •  
  •  

Vești bune pentru  locuitorii comunei dâmboivițene Crevedia. S-a semnat contractul de execuție lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii de apă și canalizare în comuna Crevedia. Evenimentul a avut loc astăzi, 18 iunie 2020, la sediul Centrului Zonal RAJA din Buftea.

Primarul comunei Crevedia, Florin Petre a fost prezent la semnarea contractului alături de Felix Stroe, director general  RAJA, Cristi Mărișteanu- director general AM POIM, reprezentantul firmei  constructoare, Daniel Ţigler, președintele CJ Ilfov- Marian Petrache, președintele CJ Dâmbovița, primarul orașului Buftea-Gheorghe Pistol, primarul din Corbeana, primarul comunei Niculești, Dorinel Soare și alți invitați. Cu siguranță, comuna dâmbovițeană Crevedia va avea într-un timp record apă și canal iar RAJA va moşteni o investiţie de înaltă calitate realizată cu responsabilitate de către constructorul  MOTRIS COMPANY .

Vești bune pentru  locuitorii comunei dâmboivițene Crevedia. S-a semnat contractul de execuție lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii de apă și canalizare în comuna Crevedia. Evenimentul a avut loc astăzi, 18 iunie 2020, la sediul Centrului Zonal RAJA din Buftea.

RAJA S.A. continuă investițiile pentru a asigura comunităților în care își desfășoară activitatea o apă de calitate și servicii de canalizare/epurare mai bune. RAJA S.A. va executa în perioada care urmează ample lucrări de modernizare și dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din comuna Crevedia. Investițiile sunt prevăzute în contractul de lucrări  nr.28 Rețele apă și canalizare Crevedia și fac parte din Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a RAJA S.A. Constanța, realizat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014 – 2020.

Contractul de lucrări are o valoare de 37.660.182,89 lei și cuprinde trei obiective principale:

  1. Extinderea rețelei de distribuție a apei potabile pe o lungime de peste 13,4  km și realizarea a 1600 de branșamente, 31 de cămine de vane și 139 de hidranți de incendiu;
  2. Construirea unei noi rețele de canalizare menajeră pe o lungime de 16,5 km, cu 1800 de racorduri și 456 de cămine de vizitare;
  3. Realizarea a 9 stații de pompare ape uzate menajere, 9 cămine de decantare și aproximativ 2,5 km de conducte de refulare pentru apele uzate menajere.

Firma care a câștigat contractul de lucrări, SC MOTRIS COMPANY SRL, este unul dintre puținii constructori care lucrează foarte repede, cu responsabilitate şi seriozitate și nu trebuie să ascundem faptul că în județul Dâmbovița a reuşit să scoată la liman într-un timp foarte scurt investiţii pe care alţii le-au îngropat. Cu siguranță, comuna dâmbovițeană Crevedia va avea într-un timp record apă și canal iar RAJA va moşteni o investiţie de înaltă calitate realizată cu responsabilitate de către SC MOTRIS COMPANY SRL.

Prin aceste investiții RAJA S.A. are în vedere îmbunătățirea și dezvoltarea infrastructurii de alimentare cu apă, colectare și evacuare a apelor uzate, creşterea nivelului de conectare a populaţiei la reţeaua de alimentare cu apă și de canalizare, ridicarea gradului de siguranţă și continuitate în funcţionarea sistemului, reducerea pierderilor de apă etc..

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.