Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

O nouă față a sediului Primăriei Voinești prin termosistemul realizat

Autor:

Data: 14 iunie 2020, 19:39

  •  
  •  
  •  

Când rostim proverbul „Omul sfințește locul”  ne referim la acei oameni în urma cărora se vede ceva. De multe ori acestora li se mai și neagă valoarea tocmai pentru că insistența cu care aceştia se remarcă doar făcând fapte și lucruri pe placul societății, fără să dorească să fie priviți ca excepții și recompensați pentru asta, stârnește și invidia și, poate, ura celor care  privesc   societatea un mijloc de-aș atinge interesele personale sau jocurile  politice.

Când rostim proverbul „Omul sfințește locul"  ne referim la acei oameni în urma cărora se vede ceva. De multe ori acestora li se mai și neagă valoarea tocmai pentru că insistența cu care aceştia se remarcă doar făcând fapte și lucruri pe placul societății, fără să dorească să fie priviți ca excepții și recompensați pentru asta, stârnește și invidia și, poate, ura celor care  privesc   societatea un mijloc de-aș atinge interesele personale sau jocurile  politice.

Vedem și astăzi, cu toții că omul sfințește locul în comuna dâmboviţeană Voinești. Prin munca admnistrației locale condusă de edilul Sandu Gabriel și viceprimarul Constantin Popa, Voineștiul este o comună care s-a transformat radical din punct de vedere administrativ în ultimii ani şi cu cea mai eficientă administrație din judeţ. Nu o spune noi, investiţiile  implementate cu succes vorbesc de la sine. 

Una dintre recentele investiții finalizate la nivelul comunei Voinești  este cea prin care s-a realizat termosistemul pentru clădirea Primăriei.

Citește și: Centrul de zi pentru persoane vârstnice din satul Manga

Termosistemul s-a  realizat cu vată bazaltică ignifugă pe o suprafaă de 1.200 mp. Tot în cadrul acestui proiect, au fost schimbate jgheaburile și burlanele. S-au realizat și  zugrăveli exterioare cu vopsea lavabilă de exterior combinație alb cu gri. Valoarea totală a investiiței este de 150.000 lei,  realizată din bugetul local.

Alte investiții  în plin proces de implementare

Au fost asfaltate nouă străzi în satul Izvoarele (ambele straturi) pe o lungime totală de 2,8 km. Se lucrează în ritm alert și la grădinița cu două săli de grupă în satul Izvoarele. S-a postat pe SICAP proiectul intitulat „Modernizare prin asfaltare strada Cândea în satul Gemenea-Brătulești și străzile Fermei și Pomicultorilor în satul Oncești“. După evaluarea ofertelor și încheierea contractului de lucrări, se va trece la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.