Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

La Crevedia, administraţia locală condusă de un primar ambiţios, aduce un suflu nou şi schimbă radical faţa localității prin investiții majore

Autor:

Data: 13 iunie 2020, 15:07

  •  
  •  
  •  

Comuna Crevedia este un adevărat şantier. Lucrări care, la sfârşitul anului trecut, erau doar proiecte pe hârtie, sunt acum în plină desfăşurare.

Comuna Crevedia este un adevărat şantier. Lucrări care, la sfârşitul anului trecut, erau doar proiecte pe hârtie, sunt acum în plină desfăşurare. Stadiul lucrărilor este zilnic urmărit de primarul localităţii, Florin Petre, care spune că toate aceste investiţii sunt menite să îmbunătăţească viaţa concetățenilor săi.

Stadiul lucrărilor este zilnic urmărit de primarul localităţii, Florin Petre, care spune că toate aceste investiţii sunt menite să îmbunătăţească viaţa concetățenilor săi.

Investiţii în comunitate

Luna mai a început în forță la nivelul administrației locale de la Crevedia, condusă de primarul Florin Petre care a demarat proiectul “Extinderea și modernizarea rețelei de iluminat public cu eficiență energetică ridicată, prin tehnologii noi-led, în satele Crevedia, Samurcași, Mănăstirea.

Se lucrează la modernizarea iluminatului public în satele Crevedia, Samurcași și Mănăstirea, se montează 57 de stâlpi metalici noi , 975 aparate de iluminat de tip LED pe stâlpii existenți si pe cei noi și totodată se modernizează 17 puncte de aprindere prin montarea de puncte de aprindere inteligentă. Valoarea investiției se ridică la suma de 981.990,00 lei. A fost deja modernizată rețeaua de iluminat public în satele Dârza si Cocani.

Edilul Florin Petre ne-a spus că prin finalizarea investiției- modernizare iluminat public în comuna Crevedia, se va mai încheia un capitol din lista promisiunilor făcute concetățenilor. Mai mult, primarul a făcut un apel către cetățeni să sesizeze imediat administrația locală în cazul în care  apar defecțiuni ale sistemului de iluminat, după ce s-a efectuat lucrarea, adică dacă vor exista becuri care nu se aprind sau nu luminează corespunzător.

Trotuare pe DN1A în comuna Crevedia, satele Mânăstirea și Crevedia

Infrastructura rutieră a oricărei localități reprezintă un reper important pe cartea de vizită. Așadar, administrația locală de la Crevedia a inițiat un amplu proiect de realizare trotuare DN1A în comuna Crevedia, satele Mânăstirea și Crevedia. Valoarea acestei investiții se ridică  la 2.427.971.8 lei fără TVA .

O altă veste  bună pentru locuitorii comunei Crevedia vine de la edilul Florin Petre. Primăria comunei Crevedia a semnat la începutul anului 2020, un contract de asociere cu Consiliul Județen Dâmbovița, în vederea realizării lucrărilor de execuție la obiectivul de interes local „Realizare trotuare (de la Mega Image la intrarea în Dârza), sat Mănăstirea (strada Combinatului, DN1A- Piscicultorul), comuna Crevedia, județul Dâmbovița.

Valoarea lucrărilor este estimată la 1.409.246,44 lei, inclusiv TVA, cele două părți contractante contribuind cu câte 50%, adică 704.623,22 lei, inclusiv TVA. Administrația de la Crevedia deja a inițiat procedura  de achiziție pentru această investiție. 

Viitorul sunt copiii şi preocuparea primarului de la Crevedia este să le asigure cele mai bune condiţii

La Crevedia, se lucrează de zor și la construcția sălii de sport școlare. Această investiție “ Lucrări la sala de sport școlară cu tribune de 102 locuri din Crevedia”,  este finanțată prin CNI. Investițiile în sistemul educațional de la Crevedia nu se opresc aici. Un proiect  ambițios  este și cel care vizează reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea infrastructurii educaționale pentru Școala Gimnazială Dârza din comuna Crevedia. Valoarea acestei investiții  este de 3.198.736.01 lei fără TVA.

Tot la Dârza, admnistrația locală, condusă de edilul Florin Petre, a demarat realizarea unui teren de sport. Este vorba despre construire vestiar, tribună și imprejmuire teren. Valoarea totală estimată a acesti  investiții se ridică  la 926.941

 Anul acesta, comuna Crevedia  este un şantier de milioane de euro și rezultate nu vor întârzia să apară.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.