Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Dr. Laurenţiu Beluşică, şeful Secţiei Chirurgie de la Spitalul Clinic “Nicolae Malaxa” București, este noul manager al Spitalului Orășenesc Găești

Autor:

Data: 12 iunie 2020, 18:25

  •  
  •  
  •  

Conf.univ.dr.Laurențiu Belușică a fost prezentat de către primarul orașului Găești, Gheorghe Grigore, într-un cadru restrâns cu medicii de la Spitalul Găești, păstrându-se măsurile ce se impun în starea de alertă COVID-19.

Edilul orașului Găești, Gheorghe Grigore a anunțat ca a semnat prin dispoziție un mandat de 6 luni pentru funcția de maneger pe care o ocupă începând cu data de 12 iunie 2020, dr.Laurențiu Belușică, chirurg primar, cu o vastă experienţă profesională dar și un mare câștig pentru actul medical din orașul Găești și comunele învecinate.

Conf.univ.dr.Laurențiu Belușică a fost prezentat de către primarul orașului Găești, Gheorghe Grigore, într-un cadru restrâns cu medicii de la Spitalul Găești, păstrându-se măsurile ce se impun în starea de alertă COVID-19.

Edilul a făcut și o scurtă radiografie a situației Spitalului Orășenesc Găești pe care Primăria și Consiliul Local îl susțin financiar. Noul manager, dr. Laurenţiu Beluşică nu a ascuns faptul că are emoții dar cu toate acestea, le-a transmis colegilor de la Găești că și-a stabilit deja două principii după care îmi va coordona activitatea ca manager în cadrul Spitalului Orășenesc Găești.

Conf.univ.dr.Laurențiu Belușică a fost prezentat de către primarul orașului Găești, Gheorghe Grigore, într-un cadru restrâns cu medicii de la Spitalul Găești, păstrându-se măsurile ce se impun în starea de alertă COVID-19.

Primul principiu a fost clar și concis și anume, gândul oricărui lucrător din sănătate trebuie să se îndrepte către pacient iar cel de-al doilea principiu este legat de resursa umană a spitalului și necesitățile unității spitalicești.

Dr. Laurenţiu Beluşică, noul manager al Spitalului Orășenesc Găești le-a cerut colegilor să noteze până luni problemele cu care se confruntă. 

Experiența profesională de 35 de ani a dr. Laurențiu Belușică

După rezidențiat, timp de 5 ani, a fost medic militar la Spitalul din Bacău. Din 1992 a fost cadru didactic al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, iar în prezent este conferenţiar. A fost medic primar chirurg şi director medical al Spitalului „Dr. Ion Cantacuzino” Bucureşti, a lucrat ca medic chirurg în Marea Britanie, iar în perioada 2007 – 2016 a fost şef de Secţia Chirurgie la Spitalul MAI „Prof.dr. Dimitrie Gerota”. În perioada 2016 – 2017, a fost director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, a lucrat ca medic primar chirurg la Spitalul „Dr. Victor Babeş” Bucureşti, iar în ultimii doi ani a fost medic primar chirurg și șeful Secției Chirurgie la Spitalul Malaxa, de unde s-a transferat la Spitalul Orășenesc Găeşti, în funcția de manager.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

One Response to VIDEO. Dr. Laurenţiu Beluşică, şeful Secţiei Chirurgie de la Spitalul Clinic “Nicolae Malaxa” București, este noul manager al Spitalului Orășenesc Găești

  1. Constantin copcealau

    15/06/2020 at 18:26

    Mare om,mare caracter,dl Belusica,il cunosc personal,mi a operat sora,este bun orofesionist,merita functia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.