Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

400.000.000 lei, valoarea tuturor proiectelor aflate în derulare în municipiul Târgoviște cu fonduri nerambursabile

Autor:

Data: 12 iunie 2020, 13:03

  •  
  •  
  •  

 Admnistrația târgovișteană, condusă de edilul Cristian Stan a reușit un record  și anume  să acceseze proiecte aflate în derulare în municipiul Târgoviște cu fonduri nerambursabile, în valoare de 400.000.000 lei.

Potrivit edilului Cristian Stan, municipiul  Târgoviște nu a cunoscut un motor mai puternic de finanțare ca astăzi:

Ne plac cifrele. Mai ales când ele ating recorduri și mai ales când recordurile se reflectă în dezvoltarea comunității.

Iată un astfel de record: 400.000.000 lei. Este valoarea tuturor proiectelor aflate în derulare în municipiul Târgoviște cu fonduri NERAMBURSABILE (bani europeni, PNDL, CNI, Fondul de Mediu). Niciodată, orașul nostru nu a cunoscut un motor mai puternic de finanțare ca astăzi. Vorbim de toate domeniile posibile: școli, grădinițe, creșe, parcuri, transport public, infrastructură stradală, cinematograf etc. etc. etc. Am impus un ritm de lucru incredibil și l-am crescut în fiecare zi. Și nu avem de gând să ne oprim.

Am reușit să facem o ECHIPĂ atât de puternică, încât am impresia că nimic nu ne poate opri din drumul pe care l-am deschis. Am fixat obiective înalte, pentru a ne motiva suplimentar. Vrem să facem din Târgoviște un centru-urban pe care toți cei ai locului să-l iubească, iar vizitatorii să-l respecte și să-l admire.

Motivația principală sunteți voi, târgoviștenii. Cei cărora v-am promis să facem din acest oraș Acasă, în cel mai frumos sens al cuvântului. După cum vedeți, N-AM AVUT TIMP DE JOACĂ. Și nici nu am obosit. Mergem mai departe, încurajați în fiecare zi de cuvintele voastre.”, a scris primarul  Cristian Stan pe pagina sa de socializare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.